Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +22
slawomirus +416
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Z perspektywy czasu stwierdzam, że najłatwiej żyje się #!$%@?. Sam siebie #!$%@?łem. Machiavelli pewnie się teraz przewraca ze śmiechu, ale mimo wszystko, dalej wierzę, że bycie dobrym człowiekiem kiedyś się zwróci. Choć szczerze mówiąc, sam już w to przestaję wierzyć. Jaka jest cena bycia człowiekiem? Odnoszę wrażenie, że momentami zbyt wysoka. Najlepsze/najgorsze w tym wszystkim jest to, że wiem, że będę pchał ten #!$%@? kamień ku górze do usranej śmierci, a gdy przyjdzie mi odejść, jedyną osobą, która uzna to za warte, będę ja.
#!$%@?. Jak żyć?
inb4 tak wiem, krótko.
Ot taki nihilistyczny gówno wpis na nocną.
#!$%@? "ból istnienia".
Kumpel, który zarabia 6k na miecha ostatnio pytał mnie o radę (i nie on jedyny, jakbym był jakąś #!$%@?ą wyrocznią), co zrobić i że ma już dosyć i #!$%@? ten hajs. A jedyną odpowiedź jaką mu mogę dać to jakieś filozoficzno-hipis-tyczne #!$%@?, które mu może dać szczęście, ale nie da "sukcesu". A przecież hajs daje szczęście.
Może nie "prawdziwe", ale wymierne. I tak
"A kiedyś, być może, powtórzymy tę rozmowę w nieco odmiennych warunkach i będziemy się ze wszystkiego śmiać."
Całe moje życie jest podyktowane pod ten cytat, bo wierzę, że życie to jedynie przygoda. No nic, zobaczymy, co pokaże przyszłość. Ja się już wystękałem, więc marudzić nie będę. Życzę Ci, by pewnego dnia piłeczka się odbiła i ten cały cyrk się zwrócił z nawiązką. Sobie zresztą też.
To nie #!$%@? się żyje dobrze, a tobie żyje sie źle bo nie doceniasz życia jako dobry człowiek.
Pozdrawiam cieplutko
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora