Wpis z mikrobloga

byłem kiedys chwilke w FM, trzeba przyznać im racje ze potrafią prać mózgi i dobrze na tym zarabiać, heheszki heheszkami ale ziomeczek z mojej klasy już jeździ mercem i ma stały pasywny dochód co miesiąc a pamietam jak wszyscy sie z niego śmiali
  • Odpowiedz
@klossser: ale mi przypomniałeś, jak kilka lat temu po jakichś 4 latach po szkole, po latach bez kontaktu, nagle zadzwonił do mnie dawny znajomy. Pyta co tam jak tam, a ja akurat zostałam w pracy po godzinach, bo miałam ważne rzeczy do zrobienia, więc nie miałam czasu na gadanie o pierdołach. I ten wyżej wspomniany mówi, że ma dla mnie super propozycje, ale nie może mi powiedzieć przez telefon o
  • Odpowiedz
@klossser: @ladyoutwalking: od znajomej z pracy słyszałem historię: jej dawny kolega z lat licbazy zaprosił zarówno ją jak i całą dawną paczkę do siebie na mieszkanie - ot wszyscy myśleli że to jakiś fajny zjazd, fajna inicjatywa. Duża część z nich pojawiła się na miejscu (w mieszkaniu tego gościa), rozmawiają, śmieszkują a w ten... kolo wpada do pokoju gdzie siedzieli z dwoma odkurzaczami, zaczyna coś pierniczyć, rozsypuje coś
  • Odpowiedz