Aktywne Wpisy

padzi +197
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
źródło: 20240927_191203
Pobierz
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
źródło: IMG_0211
Pobierz

Chciałem sobie zainstalowac linuxa ubuntu na wirtualnej maszynie i wyskakują mi błędy
Pierwszy
Ok. Pomyślałem i zobaczyłem że dałem opcję Ubuntu 32 bit. Mój błąd, ale jak szukałem rozwiązania to natrafiłem na filmik gościa (poniżej) i nadal wyskakiwał mi ten sam błąd po wprowadzeniu tych samych metod.
Później ściągnąłem wersje 32 bitową. Tutaj myślałem że pójdzie ale nadal lipa. Wyślę błąd w komentarzu. Pomocy bo jestem lewy z tego i chciałbym się tego nauczyć :)
#linux #virtualbox #systemyoperacyjne #pomocy
No to tak.
Sprawdzałem Linuxa Ubuntu 64 bitowy na 32 bitowej maszynie - kek xD
Sprawdzałem Linuxa Ubuntu 32 bitowy na 32 bitowej maszynie - no też nie działało.
Ale nie sprawdzałem Linuxa Ubuntu 64 bitowy na 64 bitowej maszynie - Działa.
Przepraszam mIreczki że trochę czasu zmarnowałem, i w sumie że też nie odpisałem wczoraj bo dostawca myśli, że za dużo mnie w internetach i
Jak się znasz na sieciach to mirkuj wieczorej bo pewnie będę potrzebował jeszcze pomocy :)