Wpis z mikrobloga

@polish95 ja robiłem, ćwiczyło mi się przyjemnie ale o efektach trudno mi pisać, bo z regularnoscia i dieta u mnie różnie :-D na pushu mi trochę siadaly barki więc jeśli też masz słabe w porównaniu do reszty to proponuję najpierw trochę z nimi nadgonic żeby się nie nabawic kontuzji.
  • Odpowiedz
@polish95: ja robię push, pull, off, push, pull, off, off. Te same zestawy ćwiczeń, progresuje raz w tygodniu, czyli co drugi trening. Przerzuciłem się z fbw, bo z czasem u mnie ostatnio słabo i w godzinkę się wyrabiam na tym pusz pullu, polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@polish95: Spróbuj. Potem ewentualnie dopasujesz do siebie. Każdy ma inny organizm i każdy inaczej reaguje.
Ja się lubię konkretnie styrać superseriami. Wtedy najlepiej czuję że zrobiłem porządny trening.
Nie patrzę na cyferki 5x5, 3x10 czy 3x12. Nie zawsze jesteś w takiej samej dyspozycji, jak masz danego dnia więcej pary to zrób więcej. Coś w tym stylu jak CT Fletcher.
Wczoraj do superserii na ręce dorzuciłem na koniec dropsety i nie
  • Odpowiedz
@PrawyKuba: o widzisz ten PHUL by mnie bardziej interesowal, ale juz sobie rozpisalem trening na push&pull z podzialem wlasnie na sile/hipertrofie, bede zmienial zestaw to zarzuce phula :D
  • Odpowiedz
@polish95: jak chcesz robić taką mieszankę siły i hipertrofii to ogarnąłby może jakiś powerbuildingowy plan. WSB dla sportowców, czy też coś na podstawach od Zatsiorskiego.
  • Odpowiedz