Aktywne Wpisy
budep +1825
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
MIREKFAJFUS +942
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ej, miruny z #emigracja i #polska Mam okazję pojechać do #praca w #uk U mnie w #pracbaza dajo kawałek powyżej 4k PLN/mies na rękę, a #zagranico jakieś 2,5-3,5k GBP/mies (dobra dobra, nie ogarnąłem czy brutto czy netto, ale niech będzie że brutto). Pytanie moje czy jechać czy nie? Tutej mam mieszkanie, samochód, praca, #rozowypasek itd. Tam jadę to mi pracodawca ogarnie #mieszkanie itp. #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta
Lvl 30 mam
Dodaję jeszcze #ladnapani bo się fajnie wygła.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Rzucić to w pizdziec i jechać czy co niby? Bo już sam nie wiem...
jedzcie, jezeli jak piszesz jest to po za Londynem, to koszty mieszkania nie beda takie duze,
samochód przeciez tani, za insurance moze dasz troche wiecej,
przy tych kosztach spokojnie odlozysz i bedziecie sobie zyli na poziomie.