Aktywne Wpisy
kryspin_69 +173
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +199
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Jak już kupować auto na lata to brałbym najbogatsze opcje wyposażenia ze średnim benzynowym silnikiem. Cena obu samochodów jest niemal identyczna.
Opel: silnik turbo 1.4 120km - niby bardziej wysilony ale nie jakoś masakrycznie, mniej pali i większy moment na niskich obrotach
Toyota: wolnossący 1.8 132km - słyszałem, że głośny i ma apetyt na paliwo, ale to tylko plotki ;)
Opel składany w Polsce, Toyota w Turcji
Opel ma moim zdaniem dużo ładniejsze wnętrze + nawigację w pakiecie, który wybrałem. Działa w nim sterowanie głosowe po polsku. Ma niestety halogenowe lampy, bo ledowe są za bardzo srogą dopłatą...
Toyota ma obie lampy full led, ale niestety dopłaca się do nawigacji, której bym nie brał.
Reszta wyposażenia na podobnym poziomie: podgrzewane fotele, kolorowy wyświetlacz między zegarami, rozpoznają znaki drogowe (ale jakby co ja je też znam :)), hamują przy niskich prędkościach awaryjnie przed innymi autami, mają asystent pasa ruchu (przy czym Opel potrafi sam wracać na pas, Toyota tylko piszczy).
Generalnie - podobne auta. Mi się szczególnie w środku podoba Opel, ale Corolla z zewnątrz wygląda na bardziej prestiżowe i droższe auto. No i wiadomo - TOYOTA :P
Co byście wybrali?
Opel astra 5 czy Toyota Corolla 2016 facelift?
Komentarz usunięty przez autora