Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +2
#przegryw #samotnosc #p0lka #zwiazki #takaprawda #pieklomezczyzn #niebieskiepaski #rozowepaski #stulejacontent #blackpill #depresja #pieklomezczyzn #pytaniedoeksperta #pytaniedoniebieskichpaskow #mizoginia #modameska #moda
Wszystkim hejterom, którzy uważacie, że kaszkiet jest niemodny i wyśmiewacie go, tak jak te trzy p0lki, które uśmiechnęły się na mój widok w kaszkiecie. Nie znacie się na modzie. Dobrze dobrany kaszkiet (nie do dresu, albo t-shirtu, a na przykład do takiej stylizacji jak u tego pana, czy nawet do samej koszuli) świetnie pasuje.
Wszystkim hejterom, którzy uważacie, że kaszkiet jest niemodny i wyśmiewacie go, tak jak te trzy p0lki, które uśmiechnęły się na mój widok w kaszkiecie. Nie znacie się na modzie. Dobrze dobrany kaszkiet (nie do dresu, albo t-shirtu, a na przykład do takiej stylizacji jak u tego pana, czy nawet do samej koszuli) świetnie pasuje.

#wojna #przemyslenia Ciekawe co by było jakby hitler nie był tak zachłanny i spoczął na tym co już zagarnął zamiast atakować ZSRR?

#nowoscpolskirap
Ostatnio nie miałem czasu to nadrabiam ;P W sumie nie wiem czy teraz nie puścić serii.
i żeby nie było to szczerze szanuje @MasterSoundBlaster za sprawdzanie całego tego syfu, trochę mniej za wrzucanie wszystkiego jak leci, ale przyznaję, że nawet i ja od czasu do czasu znajdę coś dla siebie w tym gąszczu :P
Koks posypany. Plusa mogę cofnąć :D
Z dziennikarskiego obowiązku czasami wrzucam i syf ;P
Oj tak sobie to określiłem, na wyrost :)
xD o gurwa nie wiedziałem, że białkov autorskie tagi wprowadził i jeszcze trzeba usuwać nie jego bo jak ktoś śmie śmieć ZAŚMIECAĆ tag iks de
Wpis nie ma niczego wspólnego z treścią tagu, więc tak wg mnie zaśmieca.
Ale masz ból dupy, ziomek :D Nikogo do łagru przecież nie wysyłam za niesubordynację ;)
Ból dupy o ból dupy ;>