Aktywne Wpisy

Chcemy z moim niebieskim paskiem kupić psa. Na tapecie są 2: corgi i samoyed. Nie wiem który lepiej się w bloku odnajdzie. Jakie są wasze doświadczenia? Który byłby lepszy? #psy #pieswbloku #zwierzaczki

Rocky_Zuma_Skye +599
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
That feel kiedy lewacy są większymi liberałami, niż prawacy.
#4konserwy #neuropa #gorzkiezale #takaprawda #polityka
Wolność
1. Życie ludzkie zaczyna się z chwilą poczęcia- to nie jest kwestia poglądu, to jest kwestia faktu. Wyjdź ze średniowiecznego postrzegania początku życia człowieka, świad od Arystotelsa i św. Tomasza poszedł trochę do przodu
2. 60 letni prawiczek mówisz i pewnie masz na myśli Kaczyńskiego? No nie, pudło. To jest projekt obywatelski i 60 letni prawiczek
Komentarz usunięty przez moderatora
CBOS dla Wyborczej http://wyborcza.pl/1,75398,19878865,mlodzi-za-ograniczeniem-prawa-do-aborcji.html#ixzz4AWPxzDvV
czyli istotę, u której stwierdzi się śmierć kory mózgowej można pozbawić życia, a komórki która jej nie ma już nie xD
edit: nawet nie tyle życia, co szansy na życie
Komentarz usunięty przez autora
@ImInLoveWithTheCoco: W zależności od tego, na jakie badania się powołam, od 50% do nawet 75% zapłodnionych zarodków nie zagnieżdża się w macicy. Najczęściej są wydalane z organizmu w trakcie nieco dłuższego i intensywniejszego, niż zwykle, okresu.
I teraz moje pytanie. Wyprawiasz pogrzeb każdej podpasce albo tamponowi swojej partnerki?
Szukasz ich tez może po śmietnikach, by mogły godnie spocząć w grobie?
That feel kiedy lewacy myślą, że są wolnościowi
Mlodzi ludzie zawsze byli najbardziej radykalni - zwlaszcza ze ten problem w wiekszosci ich nie dotyczy - obecnie w tej grupie wiekowej malo kto mysli o dziecku przed 25-tym rokiem zycia, nie przechodzil przez ciażę ani on, ani jego najbliźsi znajomi, nie wiedzac jakie to obciazenie psychiczne i fizycznie. No a jak dotyczy, to tez ich dzieci są najczęsciej zdrowe, bo korelacja miedzy wiekiem a zagrozeniem choroba w ciązy jest
Równie dobrze można znieść przymus uczęszczania do szkoły, w końcu jeszcze bardziej zidiociałym społeczeństwem będzie jeszcze
ale to w końcu hurr durr wolność czy nie? no nie, skoro nie mogę nie-zaszczepić swojego dziecka, nawet jeśli powodem takiej decyzji jest kaprys
otóż nie, mamy wolność, ale rozumianą w ten sposób, że kończy się ona tam gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka, i nie chciałem wkładać Ci tego w usta, dobrze, że sam to napisałeś:
tak
Komentarz usunięty przez moderatora
@bangshespregnant: od zawsze, dlatego jak ktos jest prawdziwym wolnosciowcem to jego miejsce jest w #neuropa