Wpis z mikrobloga

Wykopki ku*, potraficie tylko być je i narzekać, jest teraz pełno tematów o tym, że ustawa o zakazie aborcji niebawem wejdzie. Wchodzę w wykop, patrzę i co oczywiście pełno zaminusowanych pisiorow chwalacych ustawe oraz pełno zaplusowanych komentarzy jaki to pis ujowy i jak to źle będzie, ale czy my nie macie odwagi i godności człowieka? Potraficie tylko narzekać sprzed monitora, a dupska to wam się ku* ruszyć już nie chce? Zrobiłem swój wykop na temat marszu (bez żadnego odzewu) przeciwko ustawom, mogłoby być jak na ACTA, wtedy wszyscy się zjednoczyli, czemu teraz nie możemy zrobić tego samego i przeciw ponadpartyjnym podziałom (czy lewaki czy prawaki i inne kuny, sarny oraz łosie) po prostu wyjść na ulicę i okazać swoje niezadowolenie? Nie lepiej dalej nic nie robić, narzekać i już planować emigracje #pozdrodlakumatych #emigracja #polska #dobrazmiana #aborcja #stopzakazowihandluwniedziele #zakanhandluwniedziele #jednoczmysie
  • 13
  • Odpowiedz
@CarpetKnight97: Dobra rozumiem, że aspirujesz na bordo, a wszystkie bordo tutaj i tak nie będą miały nigdy dziewczyny, więc maja na to #!$%@? ( ͡ ͜ʖ ͡). Tym, którzy #!$%@? nie mają polecam dołączyć do wydarzeń na fb "Czarny Protest" w kilku miastach już są, pozdro
  • Odpowiedz
@loszka1234: Damn! Nakryłaś mnie tak naprawde to mam 56 lat i jestem dziewicą jak biorę prysznic to płacząc kule się pod ścianą i krzycze "Boże co ja robię ze swoim życiem!" A potem puszczam sobie fisica o quimica i śpiewam razem z Fer'em "oh by myself..."
  • Odpowiedz
@Namarin: Chciałem być drugim Stonogą, ale nie wyszło, a tak serio to #!$%@?łem się jak zobaczyłem co się dzieje. Nie namawiam już wiecęj niech sobie wykopki dalej siedzą w swoich piwnicach, Ci którym zależy i tak pójdą na #czarnyprotest
  • Odpowiedz
@Namarin: Prawidłowe to by było jakby chociaż 10% tych ludzi, którzy się nie zgadzają ze zmianą ustawy wyszli na ulice i to okazali, dlatego chciałem jakoś to rozgłosić szerszej publiczności, no ale co zrobisz, nic nie zrobisz w tym #!$%@? #!$%@?łku, skoro ludzie sami nie chcą, szkoda tylko że do biadolenia jak im źle to później tacy są pierwsi
  • Odpowiedz