Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +26
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Mircy, mirabelki. Dzisiaj usunąłem konto na #tinder i #badoo. Mam już tego dość. Z trybu #przegryw nie wyszedłem. Za to prawdopodobnie będę musiał się wybrać jutro dodatkowo do onkologa. Takiej dawki raka jak na tych portalach to już dawno nie dostałem. Wszędzie te atencyjne szmaty, które odpowiadają na złożone zdania dwoma słowami. Spotkałem się z trzema laskami, niestety w rzeczywistości okazały się "nieco" inne, a słowo nieco jest tutaj dużym niedopowiedzeniem. Rozmawiać też nie było już o czym. Po tym wszystkim zamykam się w piwnicy i będę grał w Tomb Raidera. Może powinienem zostać księdzem? Przynajmniej hajs będę miał przyzwoity, a poruchać i tak nie porucham, co najwyżej dziwki. Prawdopodbnie całe życie już będę #tfwnogf. Za to podobno dobry ze mnie przyjaciel. Pfff. Wyrzuciłem z siebie to, teraz mi lżej. Jak macie wahania to usuwajcie konta na tych s-------------h portalach, zanim będziecie w czwartym stadium raka.
I wielkie zdziwienie, że nie trafiło się na 1/10...
@kaczpero: polecam to rozwiazanie - nowy tomb raider calkiem spoko i nawet mozna juz spiracic
@kwasnydeszcz: Bo to portale dla ladnych i dynamicznych ludzi, a na mirko pod tagami tfwnogf wiadomo ktos siedzi. Jak do klubu wyjda to tez bedzie placz, ze nikogo na parkiecie nie moga wyrwac.