Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +55
Sobotnie #pokazmorde
DEJW88 +160
Jak popularne influencerki w tym kraju dochodziły do swoich zasięgów:
Fagata - wyrachowane zakręcenie się wokół popularnego youtubera, wypromowanie się na jego plecach, po zakończeniu związku pomawianie go w internecie
Paulina - wyruchanie karła na zasięgi, w trakcie związku na filmach nie ukrywała obrzydzenia jego osobą
Wersow - nieodpisanie Frizowi na wiadomość na insta gdy ten był nikomu nieznanym youtuberem, wejście z nim związek gdy odezwał się ponownie, z tą różnicą, że
Fagata - wyrachowane zakręcenie się wokół popularnego youtubera, wypromowanie się na jego plecach, po zakończeniu związku pomawianie go w internecie
Paulina - wyruchanie karła na zasięgi, w trakcie związku na filmach nie ukrywała obrzydzenia jego osobą
Wersow - nieodpisanie Frizowi na wiadomość na insta gdy ten był nikomu nieznanym youtuberem, wejście z nim związek gdy odezwał się ponownie, z tą różnicą, że
Krótka piłka - będziecie mi wysyłali rakiety? Jakieś zrzutki wykopowe dla śmieszka, który dla lulzów na mirko rozkręcił sobie machninę sądową?
Uściślając: czyli to już druga sprawa, pierwsza, ta karna, za fałszywy alarm - ta spoko, tutaj nic poza ewentualnymi zawiasami mi nie grozi. Ale roszczenia od Wizzair to co innego i jeszcze nie wiem co o tym myśleć, więc przypomniał mi się Sztum. Swoją drogą ten Sztum pojawiał się zresztą ten zakład (jako wspomnienie) w dwóch książkach, które niedawno czytałem, Gniew Miłoszewskiego oraz jakieś wyznania psa Vegi.
#aferasamolotowa #gorzkiezale
jakby wcześniej się mnie ktoś zapytał czy takie cuda są możliwe z powodu głupiego żartu w internecie to bym go wyśmiał. to jest niepojęte w jak absurdalnej rzeczywistości żyjemy
@Daleki_Jones: wykopki, eksperty od prawa i polityki. xD
Nie.
Dostałam jedynie poprzez PW kilka screenów wysłanych wiadomości.
Ale nie będę owijać w bawełnę - jeśli nikt by tego nie zgłosił to pewnie zrobiłabym to ja. Milion razy już to tłumaczyłam, ale napiszę jeszcze raz zanim zacznie się jadka "ty jesteś nienormalna":
@Go_Ask_Alice: Coś chyba masz nie ten teges mecenasa.
1. Gdyby za same większe długi szło się do paki w Polsce,
@UndaMarina: Znowu to samo.
1. Żadne z nas (ja i Kicioch) tego nie zrobiło.
2. Medium nie ma znaczenia, ludzie z radia non stop dzwonią z "heheszkami". Zadzwoń sobie z żartem, że gdzieś jest podłożona bomba.
PS. Nie dzwoń. I przypomnij sobie, jak brzmiał tamten wpis, nie był zbytnio rozrywkowy.
To jest właśnie społeczność wykopu, mnóstwo ludzi, różnych. A do zgłoszenia nie trzeba było być nawet