Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Siema, mój cel na ten rok to zejść tak do 71 kg przy 188-190cm, waga teraz koło 86 kg, ile czasu to zajmie? Bo są boczki.
#silownia #mirkokoksy
#silownia #mirkokoksy

@adamgtx: Chcesz na poważnie coś komentować więc ruch pieszy i drogi rowerowe kwitujesz Leninem?
Straciłeś czas na sciane tekstu w którym nie ma ani jednego argumentu, polemiki. A na koniec porównujesz ruch pieszy i drogi rowerowe z ludobujcą żeby kogoś oczernić.
Nie wiem jak mogę być tak niewyluzowany i nie kumać, że można tak o sobie rzucić ludobójcą oceniając drogi rowerowe....
Twój wpis zaakceptował Hitler?
@motorniczy: cały zachód budujący ścieżki rowerowe ma już potężną sieć autostrad, sprawną sieć kolejową i żeglowne rzeki, którymi prowadzony jest transport wodny do portów morskich.
My ciągle nie mamy żadnego z powyższych.
Opowiedz mi więcej o tonokilometrach, milionach palet i kontenerów morskich, przenoszonych codziennie przez pieszych i rowerzystów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie. Natomiast stawianie tego na piedestale jest równie mądre co szachista dumający przez 90% czasu nad kolorem swych pionków.
@adamgtx: Źle zrozumiałeś - to chyba jasne, że im chodziło o transport miejsko-osobowy. Pod enigmatycznym sformułowaniem "zrównoważony transport" właśnie to się kryje. I to jest ta część transportu, którym powinno się zająć państwo i o niego dbać. Bo od tonokilometrów i milionów palet są prywatne przedsiębiorstwa transportowe ( ͡° ͜ʖ ͡°
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ty chcesz ludzi tymi TIRami i
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A z czego niby miałoby wynikać, że chcę? Ja tylko zwracam uwagę na rozmieszczenie akcentów. Nikt, kto poważnie podchodzi do zagadnienia, nie rozpocząłby swojego politycznego "manifesto" od podpunktu "ruch pieszy", ani nawet "ruch pasażerski". Kompletne pomieszanie akcentów i chora perspektywa osoby, która rzeczywistość obserwuje zza szyby kawiarni. Każdy praktyk ci to wyśmieje, bo wie jakie gałęzie mają największe znaczenie gospodarcze/społeczne/finansowe.
@adamgtx: Ale słyszałeś że zawężenie pasów ruchu, powoduje zmniejszenie prędkości = poprawa bezpieczeństwa?