#mikrokoksy czy warto korzystać z usług trenera personalnego aby ułożył plan ćwiczeń, dietę, zalecił masę bądź redukcję, skierował na badania itp? Czy już lepiej samemu dokształcić się w domu? Tylko z jakich źródeł korzystać, gdzie każde podaje co innego
@Sicamber: diete znajdziesz w sieci i tez przyniesie rezultaty. Trener jak nie ogarniasz podstaw. Rozgrzewki, rozciagania i najwazniejsze oddpowiedniej tecchnkki.
@Sicamber: nawet pro zawodnicy mają trenerów, więc chyba warto A powód jest prosty, ktoś na wszystko patrzy z boku, nie chodzi o niego samego, i ma "#!$%@?"
@Sicamber: zależy na kogo trafisz, jakbyś trafił na takich trenerów jak ja mam na siłce (mimo że tam 2 ma formę kosa) to #!$%@?ą takie głupoty że można jebnąć z żenady, lata 90te.
@Sicamber: podany wyżej fiteligent jest ok, dodatkowo jako program polecam stronglift Od siebie dodam, że nie polecam trenerów na siłce, często są to ludzie po kursach weekendowych na trenera personalnego, i wiedzy zbytnio nie mają. Jak ostatnio uslyszalem od jednego trenera na silowni, ze jesli chcesz redukowac, to tylko cardio, i tylko HR 120-140, no to podziekowalem mu z miejsca.
O cię #!$%@?. Moja panna jest w ciąży, właśnie się dowiedziałem xD są tu jacyś ojcowie? Dajcie jakieś rady jak to ujechać, bo póki co to jeden wielki szok xD #zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
A powód jest prosty, ktoś na wszystko patrzy z boku, nie chodzi o niego samego, i ma "#!$%@?"
Komentarz usunięty przez autora
Od siebie dodam, że nie polecam trenerów na siłce, często są to ludzie po kursach weekendowych na trenera personalnego, i wiedzy zbytnio nie mają.
Jak ostatnio uslyszalem od jednego trenera na silowni, ze jesli chcesz redukowac, to tylko cardio, i tylko HR 120-140, no to podziekowalem mu z miejsca.