Aktywne Wpisy
Samotnyyy +3
Hej. Umycie zębów w WC w pracy. Przypał? Mam ortodontę po pracy. Mogę też umyć w samochodzie, wziąłem słoik i wodę. Doradzi ktoś?
#praca #kiciochpyta
#praca #kiciochpyta

Aokx +212
Nie zdradzajcie wrażliwych sekretów swojej dziewczynie lub czegokolwiek co może zostać użyte przeciwko Tobie, nawet jak ona tego nie użyje to będziecie czuli że ma nad wami jakąś przewagę. Kobiety nie traktują zasad poważnie i w razie konfliktu wyciągną wszystkie prywatne brudy.
#logikarozowychpaskow #zwiazki
#logikarozowychpaskow #zwiazki

Chciałem zacząć swoją zabawę z Java, zrobiłem wszystko tak jak jest napisane na tejstronce i mi wyskoczyło takie coś. Co zrobić żeby działało?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
A tak w ogóle zainstaluj od razu IDE np eclipse, bo nie ma sensu pisać recznie
A co do armaty na komara, to owszem hello world napisać w notatniku nie problem, ale po co się męczyć i tracić czas. Niech od razu się oswaja że środowiskiem, poznaje skróty klawiszowe.
Komentarz usunięty przez autora
@Inboxie: Zielonka, a dobrze gada. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zniesmaczył mnie Eclipse- to środowisko stoi totalnie w miejscu (kiedyś go tam używałem dawno temu) - działa jak gówno i jeszcze był problem z Glassfishem bo najnowszej wersji nie obsługuje. I to zarządzanie oknami (dziwne i nieintuicyjne) a tryb nocny pod Windą wygląda