Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +25
Ma ktos jakis pomysl na fajna indywidualna tablice rejestracyjna do 911?
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Miguelos +231
No i zaczęło się, 8 miesięcy deszczu, chlapy i bagna. Ale dla grubasów którzy pocą się natychmiast gdy temperatura wynosi powyżej 22 stopni to raj. Zrozumcie w końcu tłuściaki że normalny człowiek nie ma problemu z latem i temperaturami typu 30 stopni. Tylko Wam jest za gorąco. No ale Wy musicie wp*erdalać zamiast jeść jak człowiek. Ha tfu!
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie
nieważne czy słuchasz radia, czy oglądasz telewizję
nieważne czy głosujesz na Zandberga, czy Korwina
każdy lubi Manna
i nie handlujcie, bo taka jest prawda
#gownowpis
Komentarz usunięty przez moderatora
uuuuu
ooooo
uuuuuu
oooooo
#czarnolisto
@MajkiGee: ja kiedyś słyszałem o nim opinię pochodzącą od osoby z nim współpracującej i ponoć prywatnie nie jest już taki spoko. Także widzowie i słuchacze znają tylko tą "przyjemną powierzchowność", a tak naprawdę mają do czynienia ze zwykłym gburem.
znasz go tylko z radia, więc nie wiesz jaka jest prawda.
@hetman-kozacki: pamiętam jak kilka lat temu, zaraz po jego powrocie do trujki w jakiejś porannej wakacyjnej audycji ostro zjechał na antenie jakiegoś młodego prezentera za odczytanie wiadomości, że "Kasia i Janek dotarli bezpiecznie nad morze i pozdrawiają mamusię". "Czy to jest jakiś koncert życzeń?!". Trochę żal mi jest młodego ale jednak Tomcio miał rację, wymaga profesjonalizmu.
Pewnie że były jakieś sytuacje gdzie zachował się nieprofesjonalnie, ale całokształt twórczości Manna nie sugeruje że brak mu dystansu.
@pw1: nie przyszło ci na myśl, że to celowa konwencja audycji?