Wpis z mikrobloga

każdy lubi Manna

@MajkiGee: ja kiedyś słyszałem o nim opinię pochodzącą od osoby z nim współpracującej i ponoć prywatnie nie jest już taki spoko. Także widzowie i słuchacze znają tylko tą "przyjemną powierzchowność", a tak naprawdę mają do czynienia ze zwykłym gburem.

i nie handlujcie, bo taka jest prawda

znasz go tylko z radia, więc nie wiesz jaka jest prawda.
  • Odpowiedz
@hetman-kozacki: tak samo można by powiedzieć chociażby o Tadeuszu Sznuku - ktoś słyszał coś że irl nie jest tak spoko. Większość odbiorców ma go za osobę publiczną i właśnie jego publiczny wizerunek oceniamy.
  • Odpowiedz
  • 15
@hetman-kozacki da się w radiu (w szczególności w audycji z panią Gacek) odczuć że Mann uważa siebie za najlepszego, najmadrxejszego i ogólnie posiadającego najznakomitszy gust pod słońcem
  • Odpowiedz
zwykłym gburem

@hetman-kozacki: pamiętam jak kilka lat temu, zaraz po jego powrocie do trujki w jakiejś porannej wakacyjnej audycji ostro zjechał na antenie jakiegoś młodego prezentera za odczytanie wiadomości, że "Kasia i Janek dotarli bezpiecznie nad morze i pozdrawiają mamusię". "Czy to jest jakiś koncert życzeń?!". Trochę żal mi jest młodego ale jednak Tomcio miał rację, wymaga profesjonalizmu.
  • Odpowiedz
@pw1: Przecież z Gacek często ironizuje, dobrze ją zna i wie na ile może sobie pozwolić.

Pewnie że były jakieś sytuacje gdzie zachował się nieprofesjonalnie, ale całokształt twórczości Manna nie sugeruje że brak mu dystansu.
  • Odpowiedz
  • 4
@MajkiGee nie tak szybko, mann zanim zaczął karierę zajmował się min. okradaniem ludzi na przekrętach z płytami winylowymi, było to za ciężkiej komuny kiedy takie rzeczy były trudno dostępne i w c--j drogie.
  • Odpowiedz