@owocbananowca: Programowałeś coś w czymś wcześniej?
Generalnie nie ma co szarżować i bić się o kasę na początku, ona spokojnie przyjdzie wraz doświadczeniem (w sensie po 2-3 latach zaczyna się robić miło). Wdrożeniówka czy jakieś użytkowanie/utrzymanie?
@mastal88: Głównie uczelniane rzeczy. 3k $.$, spodziewałem się 2, ale jak tak grzebię po internetach to 2k było z 8 lat temu :d
Myślisz że skoro najpierw 3 miesięczny okres próbny to powiedzieć jakieś 2-2'500 a później z normalną umową już 3? :d
Takie szybkie pytanie na mirko bo wczoraj mi powiedzieli że w ciągu dwóch tygodni się odezwą czy chcą mnie na drugiej rozmowie a dzisiaj z rana telefon
*Fajnie nie mogę xD
Poznań, zielony niczym szczypior. A pytam się bo jutro padnie takie pytanie chyba... :d
To chyba po okresie próbnym mógłbym negocjować :)
Generalnie nie ma co szarżować i bić się o kasę na początku, ona spokojnie przyjdzie wraz doświadczeniem (w sensie po 2-3 latach zaczyna się robić miło). Wdrożeniówka czy jakieś użytkowanie/utrzymanie?
3k brutto wydaje się uczciwą stawką :).
Myślisz że skoro najpierw 3 miesięczny okres próbny to powiedzieć jakieś 2-2'500 a później z normalną umową już 3? :d
Takie szybkie pytanie na mirko bo wczoraj mi powiedzieli że w ciągu dwóch tygodni się odezwą czy chcą mnie na drugiej rozmowie a dzisiaj z rana telefon
Komentarz usunięty przez autora
Mam tam as 2 wpisy z czego jeden narzeka na istnienie tagu xd