Wpis z mikrobloga

Od jakiegoś tygodnia mam problemy z sikaniem - muszę chodzić dosyć często, kilkanaście razy dziennie, często dopiero co coś wypiję i już muszę iść :/
Od kilku miesięcy idzie mono kreatyny ale do tej pory wszystko było ok, od tygodnia natomiast są takie a nie inne problemy :/ do tego piecze i swędzi mnie beniz.

W sumie nie wiem, może to schizy, ale wolę się zapytać co to może być.

#pytanie #zdrowie #medycyna #mirkokoksy tez wolam, moze mial ktos podobnie.
  • 29
@Wandsbeker: Nie, cumplu spokojnie. Pójdziesz do rodzinnego, nasikasz do kubka (albo dadzą Ci do domu żebyś przyniósł na następny dzień), wezmą Ci krew, może dadzą już jakieś leki i puszczą do domu.
W najgorszym wypadku może się rozwinąć do zapalenia nerek i wtedy już faktycznie szpital ale miejmy nadzieję że tak się nie stanie. Chyba że to nei to tylko np kreatyna przeciążyła nerki, ale raczej wątpię bo pieczenie przy sikaniu
Chyba że to nei to tylko np kreatyna przeciążyła nerki

@Vitru: kreatyne biore jakis czas i zero klopotow, poza tym - skad w takim razie pieczenie, kreta tego raczej nie powoduje.

Dzieki, troche spokojnijeszy jestem, moze mi beniz nie utna ( ͡ ͜ʖ ͡)
@Vitru jaki posiew moczu w poz? Zlicza tylko ilosc bakterii, pozatym urofuragina jest pierwszym lekiem w tym przypadku, pomimo faktu, ze gosc ma powiklany ZUM, o ile ma?

@Wandsbeker gosciu, bol jest tylko w cewce i przy sikaniu? Czy raczaj taki falujacy, zaczynajacy sie od plecow i schodzacy w czasie do pecherza a potem cewki?
Podwyzszona temperatura?
Krew w moczu?
Moze masz kamice moczowodowa a nie zapalenie