Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +254
#rozowepaski #warszawa #nieruchmosci #inwestycje #pieniadze #inwestowanie
Na Złotej 44 czyli najdroższym apartamentowcy w Polsce obok Lewandowskiego, zaorskiego mieszkają również... Ola Nowak urodzona w 1998 r. 26 latka
Jest znana z tego że około 5 lat temu założyła swoj kanał Beksy na którym wstawiła cringowe, bezbekowe filmiki parodiujące relacje społeczne.
Oprócz tego jest posiadaczka 3 mieszkań.
Taka mamy elite w Polsce. Tak firmy marketingowe promują ludzi ktory nic nie mają do zaoferowania oprócz
Na Złotej 44 czyli najdroższym apartamentowcy w Polsce obok Lewandowskiego, zaorskiego mieszkają również... Ola Nowak urodzona w 1998 r. 26 latka
Jest znana z tego że około 5 lat temu założyła swoj kanał Beksy na którym wstawiła cringowe, bezbekowe filmiki parodiujące relacje społeczne.
Oprócz tego jest posiadaczka 3 mieszkań.
Taka mamy elite w Polsce. Tak firmy marketingowe promują ludzi ktory nic nie mają do zaoferowania oprócz
wykop +113
Wykopowicze ❤️❤️❤️
Czy wiecie, że jeśli nie macie ochoty wychodzić z domu, ale koniecznie chcecie wesprzeć WOŚP, możecie to zrobić przez Internet! A dokładniej za pomocą eSkarbonki: https://eskarbonka.wosp.org.pl/wykop ❤️
Celem tegorocznego finału WOŚP jest zakup sprzętu do diagnozowania, monitorowania i rehabilitacji chorób płuc pacjentów na oddziałach pulmonologicznych dla dzieci i dorosłych.
Fundacja planuje zakup m.in. urządzeń do diagnostyki obrazowej (m.in. rezonanse magnetyczne i aparaty ultrasonograficzne), diagnostyki czynnościowej (m.in. polisomnografy i przenośne
Czy wiecie, że jeśli nie macie ochoty wychodzić z domu, ale koniecznie chcecie wesprzeć WOŚP, możecie to zrobić przez Internet! A dokładniej za pomocą eSkarbonki: https://eskarbonka.wosp.org.pl/wykop ❤️
Celem tegorocznego finału WOŚP jest zakup sprzętu do diagnozowania, monitorowania i rehabilitacji chorób płuc pacjentów na oddziałach pulmonologicznych dla dzieci i dorosłych.
Fundacja planuje zakup m.in. urządzeń do diagnostyki obrazowej (m.in. rezonanse magnetyczne i aparaty ultrasonograficzne), diagnostyki czynnościowej (m.in. polisomnografy i przenośne
Od kilku miesięcy idzie mono kreatyny ale do tej pory wszystko było ok, od tygodnia natomiast są takie a nie inne problemy :/ do tego piecze i swędzi mnie beniz.
W sumie nie wiem, może to schizy, ale wolę się zapytać co to może być.
#pytanie #zdrowie #medycyna #mirkokoksy tez wolam, moze mial ktos podobnie.
@Vitru: to i tak pewnie z miejsca mi nie zrobi :/
W najgorszym wypadku może się rozwinąć do zapalenia nerek i wtedy już faktycznie szpital ale miejmy nadzieję że tak się nie stanie. Chyba że to nei to tylko np kreatyna przeciążyła nerki, ale raczej wątpię bo pieczenie przy sikaniu
@Vitru: kreatyne biore jakis czas i zero klopotow, poza tym - skad w takim razie pieczenie, kreta tego raczej nie powoduje.
Dzieki, troche spokojnijeszy jestem, moze mi beniz nie utna (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Wandsbeker gosciu, bol jest tylko w cewce i przy sikaniu? Czy raczaj taki falujacy, zaczynajacy sie od plecow i schodzacy w czasie do pecherza a potem cewki?
Podwyzszona temperatura?
Krew w moczu?
Moze masz kamice moczowodowa a nie zapalenie