Wpis z mikrobloga

Czołem Mircy spod #ubierajsiezwykopem

Po raz kolejny zrobiłem rundkę po sklepach online, byście wy nie musieli tracić czasu na ich przeszukiwanie. W efekcie mam dla Was listę starannie wyselekcjonowanych produktów o charakterze smart-casualowym, niektóre z nich (jak np. koszule wólczanki za nieco ponad 60 zł) to istne #cebuladeals ( ͡° ͜ʖ ͡°)

We wpisie, oprócz linków, znajdziecie także kilka sposobów na jeszcze mocniejsze obniżenie wartości zakupowych koszyków:

http://secondhanddandy.pl/2016/09/okazje-dandyego-4.html

Ze szczególną dedykacją dla @geekmaster, bo dopytywał się o niego ;)

#ubierajsiezuszatym #modameska #menswear #promocje #wyprzedaz
UszatyBloger - Czołem Mircy spod #ubierajsiezwykopem 

Po raz kolejny zrobiłem rund...

źródło: comment_T52tOf3BHS3H02FMWfN4SFk2vTB25tti.jpg

Pobierz
  • 30
@wszystko_pozajmowane: Ze względu na obowiązki zawodowe i uczelnię mam coraz mniej na to czasu, a i szafa nie świeci pustkami tak, jak to miało miejsce przed założeniem bloga. Od czasu do czasu wpadnę i coś kupię, ale prawda jest taka, że jakość asortymentu, szczególnie w większych miasta, wyraźnie spadła na przestrzeni kilku ostatnich lat.
@UszatyBloger: interesuje mnie ta marynarka z mangooutlet, ale nigdy nie kupowałem ciuchów przez Internet. Jak kupię teraz na tej promocji co jest +kod i by mi nie pasowała to mogę ew. wymienić płacąc tylko za wysyłkę czy jak to działa? Szkoda, że przymierzyć nie idzie przed kupieniem, trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@UszatyBloger: ja to czepliwy człowiek jestem więc i tym razem pięć groszy dorzucę:
1. H&M serio?
2. Wólczanka - to też nie jest jakość najwyższych lotów...
3. Koszula wólczanka za 60 zł to nie jest żadna promocja. Da się kupić nowe koszule za kilkanaście złotych (np. Próchnika - kwestia chęci)
4. Te buty proponowane to już dla mnie przerost formy nad jakąkolwiek treścią. To jest jakiś dramat i to za 100
Maver87 - @UszatyBloger: ja to czepliwy człowiek jestem więc i tym razem pięć groszy ...

źródło: comment_glxcAjmtuKNlkIGTJn7WDiaeshZXKoaY.jpg

Pobierz
ile zostalo z twojej nazwy bloga? Bierzesz jeszcze cos z secondhandow?

@wszystko_pozajmowane: Business model zmienił się na spamowanie linkami z sieci partnerskich.

@UszatyBloger: Szczerze mówiąc nie wiem jak możesz polecać skarpety, które założyć mogłoby tylko dziecko (pic rel). Przecież one nawet nie pasują do stylu sportowego, a co dopiero casual czy - o zgrozo - elegancki.

Drugi fenomen to polecanie espadryli. Ja wiem, że teraz wszyscy blogerzy modowi się na
robert919 - > ile zostalo z twojej nazwy bloga? Bierzesz jeszcze cos z secondhandow?
...

źródło: comment_b8IA6GLvSnIY1kbzXIN0dEAJWUq2lq5h.jpg

Pobierz
@UszatyBloger: Większośc tych propozycji nie jest ani ładna ani tania, ale to już kwestia gustu i zasobności portfela (z wyjątkiem butów które są po prostu żenujące). Inna sprawa że za pisanie bzdur typu "oryginalnie 1000 zł w promocji 200 zł" zasługujesz na klapsa w dziąsło. Każdy głupi wie że te promocje są permanentne i trzeba być kompletnym kretynem żeby zapłacić w vistuli/wólczance/innym #!$%@? oryginalną cenę za cokolwiek. No chyba że masz