Mikroby, moglibyście mi powiedzieć dla jakich województw uruchomiono system sprawdzania wyników matur w Internetach? Znajduje na ten temat sprzeczne informacje. Przede wszystkim chodzi mi o informacje dotyczące Warszawy, bo niektóre źródła mówią o istnieniu tam jakiegoś systemu, inne nie, ale ja i tak nic konkretnego nie umiem znaleźć.
@slava: Jak dla mnie wpis był z sensem, ponieważ znalazłam tutaj odpowiedź na swoje pytanie. Jeżeli mój wpis Ci się nie podoba, to na wykopie istnieją narzędzia, by tego typu wpisy ukryć.
@slava: psy > koty, nie ugłaskasz mnie takimi obrazkami ; ) Może masz rację, że jestem Ci winna przeprosiny za spinę roku, ale nie wszyscy siedzą na mirko w nocy dla przyjemności. Mnie niestety czeka jutro ciężki egzamin, więc chyba, jak to kobieta, trochę się wyżywam. Oficjalnie przepraszam : )
@slava: Tak piszesz, jakbyś na studiach nigdy nie był ; ) Przecież studenci z reguły robią wszystko na ostatnią chwilę. A Ciebie na mirko w nocy trzyma przyjemność?
#matura #licbazaproblems #warszawa
Wołyńskie już ma wyniki.
I wszystkie mają ten system, bo muszą :)
Komentarz usunięty przez autora
#bekazrozowychpaskow
Wyluzuj się kobieto ;) Masz kotka i się tak nie spinaj ;)
Siedzę, bo mam urlop i się nudzę ;) A jutro czeka mnie mała imprezka, więc odsypiać będę w dzień ;)