Wpis z mikrobloga

#pokemongo

Mirki proste pytanie:

Czy pokefast.net jest bezpieczne? Można oderwać bana na IP za to albo coś?

Z górę dzięki za odpowiedź
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Luka_Wars: nie dla mnie, dla mnie korzystanie z oficjalnej aplikacji to nie cheatowanie, bo sprawdzanie iv wcześniej to też cheatowanie swoją drogą bo pomagalo to określić którego pokemona warto wywalić. Swoją drogą takie mapy pokemon są dostępne z poziomu gry ale w USA tylko
  • Odpowiedz
@cwireq: Dla Niantic i zdrowych ludzi to oszukiwanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sprawdzanie IV jeśli dotyczyło ingerencji w aplikację także było oszukiwaniem i złamaniem prawa. Czytaj regulaminy, które akceptujesz.
  • Odpowiedz
@Luka_Wars: Brawo, ingerowanie w aplikacje to cheatowanie, sprawdzanie map tym nie jest i nie jest łamaniem regulaminu którego nie przeczytałeś tak samo jak ja
  • Odpowiedz
@cwireq: Jest, bo mapy takie jak PokeVision wysyłały zapytania do serwerów PTC. Dlatego ta i wiele stron padły. Tłumacz sobie dalej s----------e osób korzystających z tego gówna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cwireq: generalnie to mozesz snipic ;) mnie to ryba, ale kontem długo się nie nacieszysz.
@Luka_Wars: już CI uwierzyłem, że sam nie sprawdzałeś IV swoich pokemonów, demagogia z twoich postów wali po oczach. Ogarnij się, bo widzę, że gra Cię pochłonęła :D
  • Odpowiedz
@Luka_Wars: dozwolone było korzystanie z kalkulatorów? :D W Tosie to wyczytałeś? Czekam na tłumaczeniu tosa, bo jak wrzuce w tłumacza to się boję, że mi konto zbanują, w sumie też czitowanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz