Aktywne Wpisy

JanuszKarierowicz +736
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy

Wraczek +18
Zawsze rozwala mnie jak ktoś chwali się tym że przesiada się z kilkunastoletniego "gruza" do nówki z salonu którą jest najczęściej jakaś Dacia, Fiat czy inna Toyota xDDD. No faktycznie, skrzypiące plastiki, tandetny tablet + tempomat który na polskich drogach nie ma praktycznie zastosowania to jest jednak przeskok. No ale nówka z salonu czaisz? NÓWKA. To nic że komfort jazdy porównywalny jest do taczki i taki 20 letni Lexus czy BMW poza

TLDR: ja trochęprzegryw, ona wygryw, związek 6 miechów, ale ona nie chce sexu
Ja 29, ona 28. Jestem ponoć 5/10 lub 6/10, praca w banku (bok, 3700 brutto), zwykły facet, trochę nieśmiały. Stałe związki, obecna jest moją 3 dziewczyną.
Ona 176, zgrabna, dla mnie 10/10, kumple dają 7-8/10, pracowała już na studiach, teraz ma firmę programistyczną z paroma pracownikami (sektor b2b), zarobki 7-20k-zależnie od miesiąca i zlecenia. W stałych związkach, dziewictwo straciła z gościem przede mną; byli z sobą 4 lata. On wyjechał na stałe do kangurów, 1.5 roku temu.
Związek: chyba jak każdy, dobre i złe dni, dogadujemy się i kłócimy i godzimy; rachunki/jedzenie na pół. Ona swoje nadwyżki lokuje w firmie lub inwestuje, czasami kupuje extraciuchy lub buty. Nie robi problemów, że mniej zarabiam.
2 lata temu zaczęła się nawracać na chrześcijaństwo i stąd brak sexów, także jej ręką etc. Tak mieszkamy razem, jest lekka schiza. Powiedziała mi o braku sexów do ślubu, bo wiara etc na początku znajomości. Na początku było ok, teraz coraz częściej net, strona i jedziemy. Teraz coraz częściej myślę o wyprowadzeniu się i zerwaniu związku.
Boję się, że sperma uderza mi do głowy i stracę fajną relację. Nie myślimy jeszcze o ślubie.
#gorzkiezale #feels #zalesie #sex #religia #chrzescijanstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #4konserwy #anonimowemirkowyznania #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: ZkropkaoNa
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez autora
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
Zaakceptował: Asterling
Do ślubu mi się nie śpieszy, nie mam pewności, że to tak. Jej chyba też nie. Mam 184cm wzrostu.
Zaakceptował:
@AnonimoweMirkoWyznania: Jaka to fajna relacja jeżeli kobieta stawia swoją religię wyżej od Ciebie???