Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
TLDR: ja trochęprzegryw, ona wygryw, związek 6 miechów, ale ona nie chce sexu

Ja 29, ona 28. Jestem ponoć 5/10 lub 6/10, praca w banku (bok, 3700 brutto), zwykły facet, trochę nieśmiały. Stałe związki, obecna jest moją 3 dziewczyną.

Ona 176, zgrabna, dla mnie 10/10, kumple dają 7-8/10, pracowała już na studiach, teraz ma firmę programistyczną z paroma pracownikami (sektor b2b), zarobki 7-20k-zależnie od miesiąca i zlecenia. W stałych związkach, dziewictwo straciła z gościem przede mną; byli z sobą 4 lata. On wyjechał na stałe do kangurów, 1.5 roku temu.

Związek: chyba jak każdy, dobre i złe dni, dogadujemy się i kłócimy i godzimy; rachunki/jedzenie na pół. Ona swoje nadwyżki lokuje w firmie lub inwestuje, czasami kupuje extraciuchy lub buty. Nie robi problemów, że mniej zarabiam.

2 lata temu zaczęła się nawracać na chrześcijaństwo i stąd brak sexów, także jej ręką etc. Tak mieszkamy razem, jest lekka schiza. Powiedziała mi o braku sexów do ślubu, bo wiara etc na początku znajomości. Na początku było ok, teraz coraz częściej net, strona i jedziemy. Teraz coraz częściej myślę o wyprowadzeniu się i zerwaniu związku.

Boję się, że sperma uderza mi do głowy i stracę fajną relację. Nie myślimy jeszcze o ślubie.

#gorzkiezale #feels #zalesie #sex #religia #chrzescijanstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #4konserwy #anonimowemirkowyznania #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao
Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 20
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: takie są najlepsze xD Dawałam dupy to dawałam, ale dla swojego beta providerka będę znowu dziewicą xD Co z tego, że prawdopodobnie wcześniejsi partnerzy twojej loszki pluli jej do ryja i ciągnęli za włosy, no ale widocznie nimi się tak nie brzydziła jak tobą XD
  • Odpowiedz
ZbożowyEskimos: Hłe hłe hłe miałem bardzo podobnie. Porozmawiaj ze swoją kobietą, ale jeżeli nie zadeklaruje się wprost i za deklaracją nie pójdą czyny, to uciekaj. Prędzej czy później ten związek jebnie bez seksu. No chyba, że jesteś w stanie się dostosować.

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop

• Odpowiedz
PrzyjemnyDrań: Rozmawialiśmy już o tym. Odpowiedziała mi, że dla niej Bóg jest na 1 miejscu. Trochę podpytałem jak to wygląda u innych i faktycznie tak jest, że najpierw Bóg, potem współmałżonek, potem dzieci.

Do ślubu mi się nie śpieszy, nie mam pewności, że to tak. Jej chyba też nie. Mam 184cm wzrostu.

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował:
  • Odpowiedz