"Tobie to dobrze, skończysz studia, pójdziesz do pracy to zobaczysz dopiero"
Tez mi tak mówili, więc poszedłem do pracy i zobaczyłem, że w zyciu nie wróciłbym do szkoły ( ͡°͜ʖ͡°)
Do rzeczy: odebrałem wczoraj 468- konne Grand Cherokee SRT na test i jade wlasnie nim... na dzień z kilkukrotnie słabszym ale równie emocjonującym Abarthem 595 Competizione. A wiec, Jeepowcy i Abarthisti - zapraszam do zadawania pytań :) Jeepa mam na pare dni, Abarth tylko dziś i spróbuje złapać jak najwiecej wrażeń z jazdy.
Więcej o SRT już wkrótce pod moim tagiem - #carburator
@macq2309: Do testów to każdy może dostać auto.. :) Materiał są wysokiej jakości - prawdziwa skóra na kokpicie, zamsz na podsufitce i słupkach, wysokiej klasy audio, prawdziwe drewno, prawdziwe aluminium. Gorzej jeżeli chodzi o spasowanie tych elementów. Szczególnie plastiki w bagażniku, tzw "amerykańska jakość - na bogato, ale nie idealnie. SRT 2015r można kupić za ok 300-310k PLN. Do niedawna było jeszcze kilka sztuk z tego rocznika.
@magyarka: @AllOver: @ScaRRyMaN: toć już w E39 było tak, że w większych silnikach skrzynia ruszała z 2/3 biegu, dopiero w trybie sport/manual można było ruszyć z jedynki :P
@macq2309: tata zastanawia się nad nowym autem, jeździłeś może infiniti qx70? Interesuje mnie co daje większą frajdę, lepsze osiągi itd. 5.0 w infiniti czy 6.4 w jeepie? No i czy dadzą każdemu to autko na testy? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Doman_60: nie dadzą kazdemu, prosze nie wierzyć @Emdowu Dla osoby "z ulicy" progiem w FCA jest 200 tys. UU miesięcznie Co do infiniti - niestety nie jeździłem :( @magyarka: no fakt, cena jest niesamowita jak na 468 koni i tak wielkie auto
@macq2309 Nie zrozumieliśmy się. Jeżeli mowa o aucie dla dziennikarzy/serwisow to nie każdy może dostać. Ja mówiłem o aucie do jazdy testowej w danym salonie jeepa. Niedawno było 11 sztuk srt, które dealerzy mogli nabyć po dobrej cenie pod warunkiem, że będzie to auto do jazdy testowej.
Jeżeli ktoś jest faktycznie zainteresowany zakupem auta tego segmentu to nie będzie większych problemów aby dealer uzyczyl pojazd nieodplatnie na weekend.
Tez mi tak mówili, więc poszedłem do pracy i zobaczyłem, że w zyciu nie wróciłbym do szkoły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do rzeczy: odebrałem wczoraj 468- konne Grand Cherokee SRT na test i jade wlasnie nim... na dzień z kilkukrotnie słabszym ale równie emocjonującym Abarthem 595 Competizione.
A wiec, Jeepowcy i Abarthisti - zapraszam do zadawania pytań :)
Jeepa mam na pare dni, Abarth tylko dziś i spróbuje złapać jak najwiecej wrażeń z jazdy.
Więcej o SRT już wkrótce pod moim tagiem - #carburator
#jeep #motoryzacja #samochody #abarth
źródło: comment_PwOUBg3k96kkOtUdVBzOepBFClycV7Eu.jpg
PobierzSprzedawałem te auta,
@macq2309: a to chyba była zmiana skrzyni od czasu przed liftingiem na ZF.
No i czy dadzą każdemu to autko na testy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pytanie: Jak robić to co ty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla osoby "z ulicy" progiem w FCA jest 200 tys. UU miesięcznie
Co do infiniti - niestety nie jeździłem :(
@magyarka: no fakt, cena jest niesamowita jak na 468 koni i tak wielkie auto
Jeżeli ktoś jest faktycznie zainteresowany zakupem auta tego segmentu to nie będzie większych problemów aby dealer uzyczyl pojazd nieodplatnie na weekend.
Ten egzemplarz to prasówka. Bedzie z niego sporo materialow dla FCA :)