Aktywne Wpisy
wiktoriawiecek +499
#frajerzyzmlm izabela adamczyk mowi o nabieraniu sie w internecie xD
cat_in_hat +183
Do mieszkania najlepiej moglby wjechac tym gratem.
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
Widzę, że dzisiaj modne dziewice, więc też coś skrobnę #niepopularnaopinia
Tutaj pomarańczka 26lvl Miałem w życiu raptem tylko 3 partnerki. 2 pierwsze były doświadczone w jakimś stopniu, s--s jak s--s. Ostatnia moja dziewczyna (w sumie z mojej winy już z nią nie jestem i jest mi trochę szkoda) była dziewicą.
Wady:
brak
Zalety
mogłem dokonać mitycznej defloracji. Wbrew obiegowym opiniom aż tak to dziewczyny nie boli (porównała do rozcięcia wargi) i wbrew męskim opiniom, błona dziewicza nie jest z blachy i łatwo ustępuje - bez efektów dźwiękowych. Kilka kropelek krwi.
No i największa frajda - jesteś pierwszy. Jak dla mnie to można porównać do odkrycia i eksploracji jaskini.
I tu nie chodzi w sumie tylko o pochwę, ale wogóle, że jest się pierwszym po jej rodzicach co widzi ją nago i pierwszy wogóle co może podotykać.
Kolejne: te bycie pierwszym to jest rozciągnięte w czasie, bo nie na wszystko od razu pozwoli.
Co do komfortu - żadna z moich dziewczyn nie był dzieciata, więc pod tym względem chyba nie czuć różnicy, w sensie tą różnicę, że wszystko jest ciaśniejsze to sobie facet wmawia. Fakt, na początku chyba ze stresu laska jest ściśnięta, ale to mija w trakcie.
#s--s #zwiazki #podrywajzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Tylko zdajesz sobie z tego sprawę że każda kobieta ma troszke inaczej i w wypadku niektórych to serio wyglada jak w tych mitycznych opowieściach? I boli nie tylko sam fakt przebijania błony dziewiczej ale i
aha no zdaje się, że łobuz kocha mocniej xDD
prawda jest taka, że każda kobieta ma nieco inną budowę anatomiczną. moja znajoma w ogóle nie miała błony, ja po tej cudownej pierwszej nocy spałam z tamponem i mało nie zemdlałam z bólu w trakcie. generalnie okropność.
@AnonimoweMirkoWyznania: na boga, nie pisz takich bzdur. To jak napisać "każdy facet ma przynajmniej 20-centrymetrowego penisa". Niektóre kobiety, w ogóle nie krwawią, inne mają wielkie krwawienia. Mam nawet koleżankę, która błonę musiała usuwać chirurgicznie, u gina -
O ile jeszcze jestem w stanie uwierzyć, że niektórym dziewczynom błona wyrasta grubsza i więcej wejścia do pochwy przesłania, o tyle z tą pochwą to w kosmos poleciałaś. Nic się nie rozpycha, pochwa nie jest sklejona, od podniecenia jest bardzo mokra a te rozpychanie to chyba wam chodzi o to co nazwałem ściśnieciem. No to współczuję pierwszego razu, że takie zestresowane. Pierwszy raz ma być na mega luzie z mega oprawą. Współczuję.
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis
Pierwsza - dziewica, s--s przez kilka lat, dość luźna od samego początku, pierwszy raz z odrobiną krwi ale bez większego bólu
Druga - dziewica, baaaaardzo ciasna, do pierwszego razu podchodziliśmy kilka razy bo tak ją bolało, anal z nią był łatwiejszy niż klasyka xD
Trzecia - nie była dziewicą, "ciasność" - podobnie jak pierwsza, bez szału
Czwarta - dziewica, pierwszy raz trochę bolesny (ale tylko przez chwilę), ciasna przez cały czas (ponad 200 stosunków :D )
@AnonimoweMirkoWyznania: serio? liczyłeś stosunki... ?
Komentarz usunięty przez moderatora