Aktywne Wpisy

niebadzogrem +46
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

helghast +242

źródło: comment_SwENd5cL3uPZ9M6Zlx335PJGhWSDTkFc.jpg
Pobierz@Rabusek ja dzisiaj Golema na dziko zlapalem, ale ponad 1000cp tylko. No i iv<50% :/
i Poliwhirl 17 CP i Eevee 800, z którego zrobiłem Vapo 2260 z pompom ( ͡° ͜ʖ ͡°) NA ATAK, powtarzam DO BICIA INNYCH
źródło: comment_Aif1pFwPsjlsJVRZMk0roM4IMqZATLPX.jpg
Pobierzźródło: comment_x9hqL1Pm9lwe0ZkIHCQt42pGk6Csv61J.jpg
PobierzKurde, myślałem, że mam silną ekipę, ale jak patrzę na te u Rabuska to tak piecze, że nie wytrzymie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_iSION9bxDY4RgEcOaxTVkZRMkHwkUxZz.jpg
Pobierz@Rabusek
Mój zespół R - 26lvl
źródło: comment_2iOvpnXmzOKMsM4lNQNHTgEotAI3qX4W.jpg
PobierzA tak btw to boty już przestały być szkodliwe, dawniej jak wszyscy normalnie grający mieli 13-18 lvl, a do gymu wjeżdżał ktoś z 30 to było ciężko. Teraz gdy każdy ma 20lvl+, ustawiasz się z 4-5 znajomymi wbijasz 10 lvl w gymie i nawet botom ciężko to ruszyć.
Trik z rainerem użyłem raz, drugi raz wyszedł flareon.
To moje ziomki, mam nadzieję, że w tym tygodniu wpadnie w końcu dodatkowo Arcanine, Poliwrath, Nidoking i może Gyarados, jak karpie obficie sypną w Łazienkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myślałem, że mam lipne Poki, ale chyba nie jest aż tak tragicznie.
Level 27, wbity wczoraj, więc mocno wczesny.
źródło: comment_0zGBsw1S20geKMSApbQU5ZDTpv5hVSAb.jpg
Pobierzźródło: comment_EvGb8iLt0mQartPiroaqMaM1PogS31FT.jpg
Pobierz