Aktywne Wpisy
spirityfree +12
Po ślubie nazwisko powinna zmienić ta osoba, która chce, obie, bądź żadna, a nie, że w 99,9% przypadków MUSI to być kobieta, bo tak pambuk kazał i chłopy w spódnicy xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #slub #religia
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #slub #religia
#kiciochpyta #pytanie
@alejandra15: Nie pamiętam, więc nie powiem, ale... Jak jesteś w stanie zrobić 50km, to po płaskim zrobisz 100. Jedź sobie na 25km od domu, wróć, zjedz obiad, ale się nie rozsiadaj, jedź w inną stronę 25km i znów wróć do domu, żeby sobie umrzeć. To taki sposób asekuracyjny. Lepszym jest wywalić 50km, zjeść obiad gdzieś w
dziś zrobiłam 60km i jedyne co czuję to trochę brzuch, nogi bez zmęczenia.
to może do końca września spróbuję się szarpnąć na pierwszą setkę, dzięki! :)
i mam spodenki z wkładką, więc pupa daje radę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@alejandra15: To dasz radę choćby zaraz.
@jedzczarnekoty: Z pampersem też może boleć ;) Zależy jak wrażliwy tyłek.
@metaxy: i wlaśnie to mnie #!$%@?, moje nogi to i 300 by łyknęły, jestem niemal pewna, ale dupa to koszmar jakiś, serio ten pampers, obrzydlistwo :( tak dużo daje?
@aloszkaniechbedzie: Tak. Czemu obrzydlistwo?
@aloszkaniechbedzie: Traktuj to jak strój i czepek na basen. Tak to po prostu musi być. Miliony kolarzy się nie mylą raczej jeżdżąc w spodniach z wkładką. Tylko oczywiście w takich spodniach jeździ się bez bielizny.
pewnie masz rację, a ja albo źle dobrałam, albo blokada psychiczna silna we mnie jak 150
o, odpowiedziałeś na kolejne pytanie, które mnie nurtowało, dzięki!