@Kierownikdzialuzycie000: totalnie tego nie rozumiem. Na co komu te 155 m2 użytkowej? Nie dość że nie wykorzysta się tej przestrzeni to jeszcze ogrzewanie tego to sporo cebulionów więcej w porównaniu z takim komfortowym 60m2 domkiem. Fajna bryła ale ten rozmiar to dla mnie nieporozumienie.
@heeidi: nie mierz wszystkich swoją miarą. Dla mnie optymalnie byłoby ok 120m. A wiesz, o ile drożej wychodzi ogrzewanie 60m w stos. do komfortowych 30m? ( ͡°͜ʖ͡°)
@heeidi pokoj dzienny ogolny, sypialnia rodziców, dwa pokoje dla dzieciakow plus prawdziwa kuchnia być moze z jadalnia, prawdziwa lazienka i dodatkowy maly kibelek - idealnie.
@Kierownikdzialuzycie000: @AtomHeart: @wezsepigulke: tak wiem. można i zrobić mieszkanie w kiblu. mówię o realnym wykorzystaniu przestrzeni. Nie coś, co widuje się w internetach ale to jak ludzie faktycznie zagospodarowują powierzchnię. I nadal nie widzę sensu budowania takich domów, bo póki ludzie mają gówniaki to wszystko fajnie, a jak się później wyludni taki dom to powstaje problem bo po co taki duży dom dla dwójki osób np.
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
Prosta, funkcjonalna i ustawna forma.
Jestem ciekaw na ile jest możliwe zaadaptowanie tego projektu do przerobienia PRL-owskiej kostki.
Link
źródło: comment_UA0VlvVsfB50JAT3WJlHTzLojULMGC01.jpg
Pobierzźródło: comment_hEl0uuM4rEquBLqMni14d8Mdu12GOZI6.jpg
Pobierzźródło: comment_JGg9xEV67UTfF2cRpBG5yl3qcvDYIJx7.jpg
Pobierzten dom
ten mini cooper
czy to raj? (ʘ‿ʘ)