Wpis z mikrobloga

@Mageronik: @paziu: akurat branża transportowa, więc nie związane z zainteresowaniami. Ogólnie uważam że przecież zainteresowania są naszą prywatną kwestią i nie muszą iść w parze ze stanowiskiem pracy, ale mogę się mylić i lepiej nic nie wpisywać w "zainteresowania", niż wpisywać czynności nie związane ze stanowiskiem pracy na które się aplikuje ?
@Highheels: bo to brzmi słabo, siostra mojej byłej się tym zajmowała i wiem ile w to pracy trzeba włożyć oraz jakie fajne są efekty dlatego nie krytykuje, ale dla faceta który nie miał z tym styczności paznokcie hyvrydowe = karyna( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Highheels: Masz świadomość, że ktoś czytając w CV "paznokcie hybrydowe" (czymkolwiek one są, pozdrawiam @wymarta ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) od razu oczami wyobraźni zobaczy blondynę, która całymi dniami siedzi i maluje sobie paznokcie?
I nie ma znaczenia, czy się dokształcasz, śledzisz składy chemiczne żeli i lakierów czy procesy krystalizacyjne żelu poddanego promieniowaniu UV. Jak wpiszesz tam o robieniu paznokci to po prostu wyjdziesz na płytką Karynę.
@MarianKolasa: tak, ale jednak widzę spore różnice między tymi czynnościami. Po pierwsze - potrzeba pewnej wprawy żeby paznokcie takie były co najmniej schludnie zrobione, po drugie nie jest to czynność codzienna rutynowa a po trzecie nie zajmuje to 15 minut tylko coś koło 3h. @Polinik: mam tego świadomość, że większość mirków nie znających tematu od razu zakwalifikowała mnie do rodzaju "karyna"
@Arktosik: jestem :) kwestia przyzwyczajenia i dla ułatwienia