Wpis z mikrobloga

@rdza: Widzisz, na co dzień nie szufladkuję ludzi, ale można powiedzieć, że moje tagowanie pod lewactwo to taki swoisty karny k---s. Przeprowadziłem krótką i zwięzłą rozmowę z w/w panią i nawet umówiłem się na spotkanie, zaznaczając, że mam odmienne przekonania, po czym zostałem wystawiony. Kolejne próby nawiązania kontaktu spaliły na panewce, więc zrobiłem screena i usunąłem. Spodziewałem się mądrej i retorycznej rozmowy (na nic więcej nie liczyłem), a zostałem po
  • Odpowiedz
Spodziewałem się mądrej i retorycznej rozmowy (na nic więcej nie liczyłem),

@SmileyRipper: Problem w tym, że ona wyraźnie zaznaczyła, że interesuje ją relacja oparta o eksplorację seksualnych, a nie intelektualnych rejonów. Choć oczywiście, fajniej odkrywa się nowe lądy z osobami które choć trochę są do nas podobne.
Naprawdę sądziłeś, że pisząc jej od razu, że masz inne przekonania, mimo wszystko będzie chciała z Tobą uprawiać dziki s--s? Musiałaby być ostatnią
  • Odpowiedz
@rdza: Wszystko spoko, rozumiem, ale kto do ciężkiej cholery liczy na to, że po pierwszym spotkaniu na kawie będzie ruchał, to musi być desperatem. Jakby pykło to spoko, poza tym na własnej skórze przekonałem się, że poglądy nie uprawiają seksu. B--ń Boże nie neguję twojej wypowiedzi, chociaż nie do końca się z nią zgadzam. Co do poglądów - sama zaproponowała, że chętnie by je wymieniła, ja poprostu postawiłem sprawę jasno
  • Odpowiedz