Aktywne Wpisy
Milo900 +12
Wiecie co jest najgorsze w zwiazku jak macie wspolne konto i to ona zarzadza hajsem? Jak sie poklocicie to potem musisz pisac do drugiej polowki, pol godziny zeby Ci wyslala jakas kase bo nie masz jak zatankowac albo cos kupic xD (to jest tak ze leci cala kasa z wyplat na wspolne konto i potem ona wysyla mi jakas kase na zycie itp.)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc
SweetStrawberry +35
Daaawno mnie tu nie było ʕ•ᴥ•ʔ Nawet się troszkę stęskniłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
1. Brak poszanowania regulaminu przez moderację - znany zbrodniarz wojenny żeby zmaksymalizować zyski z reklam zatrudnił moderatorów z grupą inwalidzką którzy mają problem z czytaniem, zrozumieniem i myśleniem (przynajmniej część, każdy wie o kogo chodzi xD)
2. Od kiedy szefem modów został ultralewak (podobno gość mieszka(ł) w skłocie) nie istnieje coś takiego jak wolność wypowiedzi. Każdy punkt regulaminu jest interpretowany na dowolny sposób aby poprzeć widzimisię moderatorów.
3. Serwis działa coraz gorzej - wszystko w świecie IT się rozwija, w najgorszym wypadku stoi w miejscu. Wypok się cofa. Nie dochodzą nowe funkcjonalności a stare przestają działać.
4. Reklamy - chyba każdy wylądował już na stronie z ukrainkami (#pdk) do kupienia przeglądając śmieszne obrazki z telefonu. Liczy się hajs, nie wirusy i spam który leci w apce mobilnej.
4.73. "Portal" ma w dupie użytkowników - anonimowe deklaracje i sranie na ludzi - za to dajmy więcej reklam (np. sprawa tagów)
5. Manipulacje moderacji (np. doklejanie tagu polityka)
6. Po raz kolejny #!$%@? moderacja
8. Usuwanie konta nie działa (true story)
9. System odwołań ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mylę się gdzieś? Plan naprawczy:
1. Moderację #!$%@?ć
2. Wykop upaństwowić
3. Oddać prowadzenie tego kramiku komuś ogarniętemu, zapytać ludzi o kierunek rozwoju
5. Odzyskać resztki godności
#wykop #przemyslenia #przemysleniazdupy #moderacja #moderacjacontent
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
ale za to czasami trzeba ją włączać po 3 razy, bo się wysypuje przy odpalaniu
@Firenz: na wykopie jak w lesie. Albo jak w polskim chlewie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kliknij_tutaj: o co chodzi? Używam starej wersji mobilnej i nie trafiłem na coś takiego.
Kilka ale...
@Moderacja: remarketing to pikuś, tu mowa o reklamach które uruchamiają się w nowych kartach blokując zupełnie dostęp do treści, o reklamach w stylu "ZNALEZIONO WIRUSA, KLIKNIJ ABY ODBLOKOWAĆ"
@Moderacja: ile z tych banów było słusznych? Bo kojarzę że połowa była z dupy, za to że odwinąłem się jakiemuś cwelowi za jeżdżenie po mojej matce itd. Do słusznych się wcześniej przyznawałem.
Już tłumaczyliśmy tę sprawę. To nie Wykop był odpowiedzialny za te reklamy, ale dostawca reklam który wypuścił reklamy niezgodne z umową. Nie tylko Wykop miał ten problem.
TIL Moderacja zna wcześniejsze nicki usuwaczy kont.
A co do reszty to kompletnie się nie zgodzę, zwłaszcza w kwestiach politycznych.