Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wattson +299
Coraz niebezpieczniej robi się na ulicach miast, ludzie narodowości polskiej chodzą po ulicy i dźgają przypadkowych przechodniów. W przyszłych wyborach mam zamiar zagłosować na partię, która wyrzuci tych wszystkich Polaków z Polski.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natrafiłem na ciekawą teorię. Mianowicie Efekt Mandeli. czyli różnica naszych wspomnień z tym co jest aktualne i przedstawiane przez rzeczywistość.
Kilka przykładów naprawdę ciekawych, takie pozornie głupoty, które przysięgnąć można że zapamiętaliśmy inaczej niż gdy sprawdzimy je teraz.
Np.
1. Czy wiecie że serial animowany nazywa się The FlinTstones, a nie The Flinstones?
2. Zapewne wielu z was oglądało oryginalną trylogię Star Wars, ja robiłem to z milion razy. Podczas walki Luke'a z Darth Vaderem ten mówi "Luke, im your father" prawda? No to teraz zobaczcie tę scenę na YT, brzmi nieco inaczej czyż nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3. Srebrna noga 3CPO.
Dla zainteresowanych cały subreddit
https://www.reddit.com/r/MandelaEffect/
Gdyby ktoś chciał coś napisać to otwieram tag #mandelaeffect
Ogólnie większość to autosugestia i fałszywe wspomnienia, no ale mireczki z #starwars tam było "Luke, im your father", czy "No im your father"
#teoriespiskowe #illuminati
Mała ankieta. Logo Volkswagena to
Logo VW
@Qiudo: Faktycznie! mówi: "No, im your father"
Komentarz usunięty przez autora
podam inny przykład, pewnie nie każdy skojarzy, ale tego pana na zdjęciu wiele osób nazywa McLaren
W Chłopaki nie płaczą nie pada kwestia
@pawelwiatr: Ludzie bardzo kochają wszelkie "efekty", "syndromy" i inne kruczki do rzeczywistości, która w istocie jest prosta jak drut. To chyba coś w rodzaju chęci znalezienia drogi na skróty przez wykorzystanie jakiejś tajnej reguły działania świata, której inni nie znają. Dlatego też parafraza "Luke, im your father", która przeszła do kanony popkultury