Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Najpierw Lidl 20 zł za wydane 100 zł -> wczoraj słyszałem, że Biedra daje 25 ->dzisiaj reklama w radiu, że Lidl daje 30 zł :D
#cebuladeals #lidl #biedronka
Przykład u mnie w mieście
Lidlów 11
Biedronek 28
Kaufland 0 xD nie ma żadnego
w Krakowie to gdzie się pojawi jedno - za chwilę w bezpośredniej bliskości pojawi się i drugie. Nawalone tych marketów że głowa mała...
Za to na Podhalu same biedry, Lidla prawie nie uświadczysz.
Jak teraz sobie sprawdziłem to u mnie Aldików jest więcej niż Lidlów, bo jest ich 14.
Ale z tego co widzę to Aldik jest tylko w dwóch województwach.
@siodemkaxx: Lidl utrzymuje ceny na stałym poziomie. Polityka takich sklepów jest prosta
@Dezynwoltura: Widać że z rodzicami mieszkasz. Jak już pójdziesz do pracy, to zobaczysz że nie ma czasu na takie częste zakupy. Ja 2x w miesiącu kupuje za 1k online w tesco z dostawa do domu, bo szkoda mi marnować czas na zakupy i łażenie po sklepie jak debil.
Ty tak powaznie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Dezynwoltura: Ktoś tu chyba nie rozumie znaczenia związku frazeologicznego który stworzył. Co jest patologicznego w Biedronce albo Lidlu ustawienie półek czy może organizacja sieci sprzedaży? BTW skończyłeś już gimnazjum i żyjesz za kasę od mamusi?