Aktywne Wpisy

notakjakbytotalnie_ +185
krul jest pro starbucks w pięknych czasach przyszło mi żyć
źródło: 894a96b8ed10361a7a42f3ed129b988592ee8728f2751ab6620aad981870fa0a
Pobierz
pieknylowca +73
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_JvJiscj2X6Y6hFBqInXMnjfnduGsFGVT.jpg
Pobierzźródło: comment_xpvXaOQVZcXL2mrNJIrwQBlV4NEOmTNz.jpg
Pobierzźródło: comment_TBRHyNEACqQGvVyMQKBV84nItiqOaHfZ.jpg
Pobierzźródło: comment_0UT0qeGxRe40x8gGIRXzrh9Umc6UX9uX.jpg
Pobierz@Gimbazjon303: No właśnie tu jest problem, bo wygląda na to, że powodem jest tylko "wzbudzanie niepokoju" czyli uprzedzenie względem islamu. Nie spotkałam się z żadnym praktycznym wyjaśnieniem tego zakazu.
@wyindywidualizowanyentuzjasta: Co do karania zakrytych niemuzułmanów, #sztucznefiolki już
źródło: comment_6JBBhIC4tTPh1aIcPptrHXku8WWnbuH0.jpg
PobierzA komu muzułmanie to zawdzięczają? Samym sobie bo nie odcinają się od radykalizujacych osób tego wyznania.
A sam zakaz jak i jego "skuteczność " jest absurdem.
Widocznie masz do czynienia tylko z muzułmanami, którzy przeszli przez sito rekrutacji np. w korporacjach i muszą się dostosowac swoim zachowaniem do europejczyjków, inaczej grożą im kłopoty na wspólnym mieszkaniu lub pracy. Przeciętni muzułmanie zalewający europę namacalnie, empirycznie i dogłębnie wytłumaczyli
A moje letnie sukienki nie mają "kapturów na łeb"... znowu nie na temat, bo mowa była o tym, że burkini, wbrew temu co napisałaś, nie ukrywają sylwetki, bo są raczej obcisłe.
Dla ciebie fakt, że muzułmańskie stroje wystawiają europejki na zaczepki nie jest praktycznym wyjaśnieniem?