Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PolakKatolik: Niby heheszki, ale gdy wrzuca to ktoś zaangażowany politycznie to jest to część propagandy.
Nawiasem mówiąc ciekawe czemu te Rosjanki maja za sobą daszek z napisem Cosmopolitan. Wszak to pismo z imperialistycznego USA.
  • Odpowiedz
@szurszur: ostatnio spierałem się na facebooku z jednym narodowym typkiem który bronił Olszańskiego. Nie wygrałem oczywiście, bo to nie jest ważne, że kolo jest rosyjskim agentem albo pożytecznym idiotą, przecież mówi ważne i mądre rzeczy jak to, że Polska powinna porzucić zacieśnianie współpracy z Niemcami i Unią - więc jest super.
  • Odpowiedz
@szurszur: Kurczę Mirku odwalasz kawał tak dobrej roboty, że cieżko opisać. Cieszę sie, ze ciagle pokazujesz, ze prawica (głownie pisowska i braunowska) wcale nie ma monopolu na mówienie na tematy agentury rosyjskiej, V kolumny i rożnych zagrywek służb i uświadomienie na te tematy to po prostu kwestia otwartego umysłu. Mam nadzieje uda mi sie kiedyś z Tobą spotkać przy odpowiednim trunku i podywagować na takie tematy ;)
  • Odpowiedz
@szurszur: A propos Koczarowskiego. Szkoda, że jako aktor zagrał w niewielu filmach, i zagrał w filmie eksperymentalnym "Drzewa", ale później zrobił kawał dobrej roboty. Nie jest kojarzony jako no name, ale zabrał się za poważną robotę i chwała mu za to.
  • Odpowiedz
@Reinert: Chodzi mi o to, że cały czas podkreślasz brak konstruktywnej krytyki pod adresem Olszańskiego. Według Ciebie wszystkie zarzuty pod jego adresem są podszyte argumentami ad personam. Prosiłem Cię w innym miejscu, żebyś ustosunkował się do mojego wpisu: http://www.wykop.pl/wpis/18495493/w-ostatnich-miesiacach-co-raz-wieksza-popularnosc-/
Według mnie Olszański jest mitomanem i myślę, że dosyć jednoznacznie to wykazałem. Jeżeli gdzieś napisałem nieprawdę lub źle rozumuję, to chętnie usłyszę głos przeciwny. Jak na razie takich brak.
  • Odpowiedz