Wpis z mikrobloga

jakby moj kot mial kamery w oczach i wrzucil nagrania na youtuba to bym byl gwiazda internetu

np jak jestem z nim sam w domu to udaje niedorozwinietego, tarzam sie po podlodze i krzycze "miau miau miau miamiamiau" albo wyje a on sie patrzy na mnie i gnijemy razem
#oswiadczenie #koty
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jakby moj kot mial kamery w oczach i wrzucil nagrania na youtuba to bym byl gwiazda internetu

np jak jestem z nim sam w domu to udaje niedorozwinietego, tarzam sie po podlodze i krzycze "miau miau miau miamiamiau" albo wyje a on sie patrzy na mnie i gnijemy razem
#oswiadczenie #koty

@lazer: a ja dzisiaj w lesie sie rpzebralem, wysralem, muchy jadly kupę a ja walilem
  • Odpowiedz
@lazer Patrzę kotu w oczy, zamykam swoje i odwracam głowę i wtedy kocur robi to samo. To znak, że między nami zgoda. Niekiedy chowam się w kuchni, kot biegnie zobaczyć co się dzieje a ja wstaję bokiem ba czworaka i idę z kocim grzbietem w jego stronę bokiem. Ten dębieje, ogon jak szczotka:-) uszy po sobie i tak się straszymy, wreszcie po kociemu cmoknę i udaję, że już ok.
  • Odpowiedz
@algorytm7007: haha też się chowam przed kotem xD
albo udaje ze sie go boje i uciekam taki przerażony przed nim a on nie ogarnia co się dzieje czy sie zmienił nagle w jakiegoś lwa czy o co biega i patrzy na mnie z miną mówiącą "ziomek co jest ewoluowałem czy co"
  • Odpowiedz