Wpis z mikrobloga

Gra ktoś z was w Lineage 2? Jest to mój pierwszy MMO nad którym spędziłem kilka ładnych lat począwszy od C1, przewinęły mi się w tym czasie rożne serwery, L2Extreme gdzie bylem modem polskiej sekcji forum a nawet GM we wczesnej fazie testów serwera, później przeniosłem się na oficjalny serwer zlokalizowany w USA a następnie na serwery 4GAME, niestety przyszedł dzień kiedy mi się znudziło, kierunek w którym zmierzała gra przestał mi się podobać, konta skasowałem, sprzęt rozdałem randomom. Naszła mnie dzisiaj taka myśl czy nie wrócić ale na serwer klasyczny i tu pojawia się pytanie czy wsród Mirków też są tacy starzy zapaleńcy, którzy chcieliby w przyszłości spróbować wspólnie poexpić? #lineage2 #mmorpg #l2
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czternastaczydziesci: o paanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale nostalgłem. Przegrało się swoje na GraveLandzie, L2 TheGame i paru jeszcze innych, nie wiem czy na Extreme tez nie gralem. Ciezko teraz chyba o prywatne servery na dobrej kronice. A zagralby tak na jakiejs Graci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale max Epilogu, dalej juz nie chce :P raty tak max z x7, najlepiej polskim
  • Odpowiedz
@blacktyg3r: miałem nick Zuki, grałem HE, byłem w jakimś polskim klanie, jako jedyni walczyliśmy z MERCami i nawet łoiliśmy im tyłki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lemartez: szkoda, że OFF już umiera, w takim razie rzucę okiem na privy chociaż wolałbym grać prawilnie na ratach 1x
  • Odpowiedz