Aktywne Wpisy
Lewusx +39
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
dorszcz +358
Skapi klienci w knajpach nie chca kupowac napojow :(
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
C--J MNIE TO BOLI, CHOCIAŻ MAM WYGODNIE I CZUJE SIE KOMFORTOWO XD
Komentarz usunięty przez autora
swieze stopy i skarpety i mam się kisić w butach przez x h? no chyba cie powalilo. wole dojechac wygodniej i tak w samochodzie jak nie kieruje i jade w trase tez zdejmuje
@Morituria:
Fun
@jarzynka: polemizowałbym.
@jarzynka: @jarzyn88:
@petrodolan: To jakaś magia, czy co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A bardziej serio: Po pierwsze jest różnica między samym zdjęciem butów, a zdjęciem butów i r---------m nóg na siedzeniu naprzeciw. Chociaż moim zdaniem oba zachowania nie są kulturalne.
Po drugie jeśli kupię sobie spodnie w których poci mi się d--a, to mogę je zdjąć w pociągu i trzymać moją zapoconą dupę na
Co do twojej pięknej hiperboli no comment (to są dwa różne zachowania) - generalnie też średnio lubię jak ktoś w przedziale rozwala nogi na inne siedzenia, ale z drugiej strony jak się siedzi samemu to czemu nie? To środek komunikacji publicznej - czy tego chcesz czy nie, większośc z tych siedzeń i tak było już zaszczane i
Z tym, że te siedzenia widziały nie takie rzeczy to się zgadzam, ale z drugiej strony, czy to znaczy, że możesz dokładać do tego swój "kamyczek" i jeszcze bardziej je ubrudzić?
Nie twierdzę, że moja d--a jest nadzwyczajna, ale odczuwam dyskomfort psychiczny podczas siadania na u-------h siedzeniach. Między innymi z tego powodu dawno przesiadłem się na samochód, tutaj mam
@mladic_: a na wykładach trwających cały dzień też zdejmiesz skary i położysz stopy pod czyimś nosem? Ponad 4h to tak dużo? Polecam zdejmować skarpety i oprzeć gołe stopy o biurko w pracy (8h, kto by wytrzymał!?). Skoro Twoja higiena jest na odpowiednim poziomie, to na pewno
@posuck: to jest c--j, często trzeba jechać z grubymi babami albo starymi którym się dziub nie zamyka. Najgorsi są Ci co chrapią, nie po to płacę żeby słuchać czyjegoś chrapania - albo jak żrą, k---a pociąg to