Aktywne Wpisy
padzi +195
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
#bonzo #tiger #klejnotmopsu xD
@LewackiKrul: kutko i na temat
@LewackiKrul: Ci ludzie wcześniej w śmiesznych maskach cały czas go cisnęli na filmikach i wyzywali jaki jest s---------y. Jak przyszło co do czego to ich zaorał jak chłop pole.
@RzecznikWykopu: SERIO? xDD Przecież im się żal zrobiło takich s--------n. Dosłownie każdy o iq wyższym od stonki ziemniaczanej byłby w stanie zrównać ich z płytą chodnikową w rozmowie. Jakby mnie w------ł jakiś upośledzeniec to nie miałbym serca, żeby go w rozmowie 1v1 nokautować xD Nawet wuwunio nie miał serca w wywiadzie ich dociskać... Takie odniosłem wrażenie.
@LewackiKrul: No widzisz a oni jednak nie byli w stanie.
Co do Wuwunia to on ich właśnie inteligentnie zmiażdżył pytaniami, na które oni pokrętnie odpowiadali.
@RzecznikWykopu: i na które wykłamali się do konca, a on widząc s----------e odpuszczał. Przecież prawie każdą jego odpowiedź można było orać do konca, aż się uszaty lump zakręci jak g---o w klocezie.
@RzecznikWykopu: no wlasnie... niektorzy nie mają serca, żeby orać s---------y do samej ziemi. Kupce też nie mają xD