Wpis z mikrobloga

Jak mnie w-----a ten meksykanski uchodzca... Poszli ludzie z nim porozmawiać, zadali kilka pytań, ale nie chcieli dociskać niedorozwojów, bo im się zrobiło po ludzku żal takich neandertali i odpuścili. Jajcarze później piszą w komentarzach, że Kupce przegrali i som dołem, a tajger gurom. No i napędzają tego meliniarza, który po harnasiu okrywa się wiktorią i blaskiem w swoich z-------h vlogach xD To jest dramaaat.
#bonzo #tiger #klejnotmopsu xD
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przyszło co do czego to ich zaorał jak chłop pole

@RzecznikWykopu: SERIO? xDD Przecież im się żal zrobiło takich s--------n. Dosłownie każdy o iq wyższym od stonki ziemniaczanej byłby w stanie zrównać ich z płytą chodnikową w rozmowie. Jakby mnie w------ł jakiś upośledzeniec to nie miałbym serca, żeby go w rozmowie 1v1 nokautować xD Nawet wuwunio nie miał serca w wywiadzie ich dociskać... Takie odniosłem wrażenie.
  • Odpowiedz
@LewackiKrul: Serio.

Dosłownie każdy o iq wyższym od stonki ziemniaczanej byłby w stanie zrównać ich z płytą chodnikową w rozmowie.

@LewackiKrul: No widzisz a oni jednak nie byli w stanie.

Co do Wuwunia to on ich właśnie inteligentnie zmiażdżył pytaniami, na które oni pokrętnie odpowiadali.
  • Odpowiedz
Co do Wuwunia to on ich właśnie inteligentnie zmiażdżył pytaniami, na które oni pokrętnie odpowiadali.

@RzecznikWykopu: i na które wykłamali się do konca, a on widząc s----------e odpuszczał. Przecież prawie każdą jego odpowiedź można było orać do konca, aż się uszaty lump zakręci jak g---o w klocezie.
  • Odpowiedz