Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
#silownia #modameska #niebieskiepaski #rozowepaski #pytanie
Ale jak Ci zimno w sezonie jesienno-zimowym na siłowni to znaczy, że chyba mają problemy z ogrzewaniem :)
@prozac: @xyzak: nie, nie. Nigdy nie było mi zimno. Pytam tylko o wygląd.
Długie pakuję na wypad w góry. Żadne spodnie trekingowe nie pasowały w udzie. A jak pasowały, to w pasie +20cm. A ja nawet nie mam dużego uda.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Inne mnie totalnie nie interesują
@gremjjum: W twojej siłowni jest zimno? Zmień siłkę na prawdziwą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Amishia: szacuneczek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak są luźniejsze i nie mają takiego kroju jak te UA, żeby mocno opinać torbę to można bez spodenek.
Polacy to takie ból d--y, że głowa mała. Wszystko ci skomentują od góry do dołu.