#bekazrapsow #rap #oswiadczeniezdupy tak mi jakoś przyszło do głowy - chodziłem z tym gościem do jednej klasy z jednej strony, podziwiam, bo od zawsze chciał być rapsem i fakt, jest rapsem z drugiej strony - ja nie kminię tego za nic, gość ma ponad 30 lat, pisze o farmazonach dla młodzieży w wieku gimnazjalnym, po dorosłym facecie można by się spodziewać jednak ambitniejszego tekstu Pamiętam, jak raz na języku polskim tłumaczył nam w ramach lekcji kulturę hiphopową, jaka to ona nie jest "och" i "ach". Straszne jest to, że człowiek, który nam (klasie) to wtedy tłumaczył na prawilnych przykładach Molesty czy innych spoko ekip na poziomie teraz produkuje takie badziewie
tak mi jakoś przyszło do głowy - chodziłem z tym gościem do jednej klasy
z jednej strony, podziwiam, bo od zawsze chciał być rapsem i fakt, jest rapsem
z drugiej strony - ja nie kminię tego za nic, gość ma ponad 30 lat, pisze o farmazonach dla młodzieży w wieku gimnazjalnym, po dorosłym facecie można by się spodziewać jednak ambitniejszego tekstu
Pamiętam, jak raz na języku polskim tłumaczył nam w ramach lekcji kulturę hiphopową, jaka to ona nie jest "och" i "ach". Straszne jest to, że człowiek, który nam (klasie) to wtedy tłumaczył na prawilnych przykładach Molesty czy innych spoko ekip na poziomie teraz produkuje takie badziewie