Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +9
#inwestycje #gospodarka #nieruchomosci #gielda #inflacja
Jak się czujecie polaczki z tym, że Roksana Węgiel w wieku 17 lat została milionerką a w wieku 18 lat kupiła 2 mieszkania? Zwykli Polacy muszą spłacać kredyt przez 30 lat, a gówniara celebrytka ledwo szkołę skończyła i jest ustawiona!!! Skąd ona miała na to pieniądze?
Jak się czujecie polaczki z tym, że Roksana Węgiel w wieku 17 lat została milionerką a w wieku 18 lat kupiła 2 mieszkania? Zwykli Polacy muszą spłacać kredyt przez 30 lat, a gówniara celebrytka ledwo szkołę skończyła i jest ustawiona!!! Skąd ona miała na to pieniądze?

Nehro +69

Witam murki.
Uczę się programowania w Java kiedyś pisałem w C++ potem przestałem ze względu na brak czasu, ale nie o to chodzi.
Czytam o tych metodach, klasach i nie mogę się przełamać żeby tego używać nie wiem dlaczego może dlatego że nie rozumiem po co? Wiem jak zaimplementować itd.
Dokładnie chodzi o to że mam na przykład jakąś gównoapke z kursu i jest np:
public String getName() {
return this.name;
}
public void setName(String name) {
this.name = name;
}
I się zastanawiam ciągle po co mam pobierać imię osobno i ustawiać imię osobno jak mogę po prostu pobrać imię Scannerem i już?
Może da mi ktoś powód po co te metody.
Tak samo nie wiem kiedy tworzyć nowy plik z klasą np.
#programowanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
Ponadto - Ty wiesz, że trzeba tam wsadzić imię, ale drugi nie wie a poemat Mickiewicza też pasuje.
Komentarz usunięty przez autora