Aktywne Wpisy
Maly_Jasio +216
Kojarzycie serial 40-latek? Aktor grający tę rolę faktycznie miał wtedy 40-lat. Siwe włosy, zmarszczki, wąs... Ok, wśród dzisiejszych 40latków też pojawiają się siwe włosy, ale nikt tak staro jak ten facet nie wygląda. W dzisiejszych czasach każdy dawałby mu 60-tkę z taką aparycją. Co więcej, ogladając seriale z tamtych lat to co 2 człowiek wygląda na 20 lat więcej porównując to do naszych czasów.
miku555 +242
Te zdjęcia, ten wywiad - przecież to od razu widać, że go w ogóle nie szanuje...
Ja rozumiem - nie wiadomo co tam się w ich domu dzieje, może im się nie układa, może Robert jest po cichu gejem a żona to tylko broda... nie wiem, nie obchodzi mnie to.
Ale przynajmniej by mu wiochy na socjalach nie robiła.
Po co ona to robi?
#lewandowski #fcbarcelona #p0lka
Ja rozumiem - nie wiadomo co tam się w ich domu dzieje, może im się nie układa, może Robert jest po cichu gejem a żona to tylko broda... nie wiem, nie obchodzi mnie to.
Ale przynajmniej by mu wiochy na socjalach nie robiła.
Po co ona to robi?
#lewandowski #fcbarcelona #p0lka
Ale coś w tym jest, szczególnie jeśli mówimy o takim panie Mieciu, lokalnym żulu, wracającym całą drogą swoim Wigry 3.
@OjciecBonifacy: To minimum, generalnie bezpieczniej jeśli zachowujesz większy dystans, bo z pozycji rowerzysty metr to często za mało.