Aktywne Wpisy

Kogo oni biorą do tych piramid, już nawet sebixow po zawodówce, teraz jakaś karyna, zadbajcie chociaż o wizerunek xD
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
źródło: 1000000561
Pobierz
zauważyłem, że ludzie pokroju #ksiazulo czy wcześniej #ekipa jak tylko zaczęli zarabiać nieco większe pieniądze, to zaraz zaczęli nosić się w jakiś modnych ciuchach typu zwykły t-shirt, ale z logiem za 500 zł, okulary za 2000, jakieś buty z dropów po 5000
serio tak ludzie w naturze mają, że cieszy ich przepalanie kasy na jakieś szmaty czy to po prostu #warszawa
jeszcze jakby ktoś tego od
serio tak ludzie w naturze mają, że cieszy ich przepalanie kasy na jakieś szmaty czy to po prostu #warszawa
jeszcze jakby ktoś tego od

Hejka,
chciałem deweloperów #django prosić o radę. Chcę zintegrować Celery, i o ile większość samouczków pokazuje wprawdzie jak to zrobić ale każdy sposób jest na to, jakby to powiedzieć, brudny, tzn, django ciągniemy pipem do virtualenva, celery też można, ale już takiego rabbitmq jako, że nie jest za bardzo pythonowy już w pipie nie znajdziemy więc już trzeba ciągnąć z distro. No i ok, tego nie przeszkoczymy, ale następnie przychodzi pora aby to wszystko uruchomić, no więc większość artykułów odnosi do supervisord który znowu albo ciągniemy pipem albo z distro, jak już go mamy no to jego samego też trzeba w jakiś cywilizowany sposób uruchomić, no i albo idziemy na łatwiznę i po chamsku wsadzamy do rc.local albo używamy inita z distro, np systemd, ale jak używamy systemd do uruchomienia supervisora to czemu nie użyć go do uruchomienia celery? Jak to wszystko u was wygląda?