Aktywne Wpisy
Remus00 +19
Nigdy nie umiałem się ubierać. Od dłuższego czasu noszę tylko czarny/biały kolor bo w żółtej bluzie czy zielonej koszulce czuję się po prostu źle. To takie luźne wyjście na miasto żeby porobić zakupy. Jest źle? Oprócz tego ubieram jakiś komplet dresu z najka oto
#ubierajsiezwykopem
#ubierajsiezwykopem
SzejdiSlimSzejdi +477
Wyobraźcie sobie, że na wiecu Tuska pojawia się np. Sośnierz,
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a
Nawet nie wiem co napisać, po prostu brak słów. Oto wczorajsze nagranie.
Pyta: możecie mnie nazywać faszystą, idiotą...
Spójrzmy na nick: https://twitter.com/jarek_44
Na szczęście grozi mu pudło. 2 lata pudła. Może ktoś w końcu zrobi porządek.
#polska #ukraina #zydzi #4konserwy #neuropa #religia #polityka
@world: Adam Mickiewicz "Dziady"
https://obserwatorczasowkonca.wordpress.com/2016/04/21/czy-istnieje-religia-prawdziwa/
Komentarz usunięty przez moderatora
"44"
Czy możesz mi powiedzieć co jest nie tak z tym nickiem? I co złego jest w liczbie 44?
Może napiszesz nam coś więcej o ograniczeniach w używaniu nazwiska Mickiewicza?
@milos88t: Z przyjemnością. Twoje ograniczenia polegają m.in. na tym, że ewidentnie nie masz pojęcia kim był AM.( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@OchJack: Niepodważalne dowody.
@OchJack: Moja wypowiedź to odpowiedź na przyczepienie się do liczby 44 w nicku (głupie, więc nic mądrego nie miałem zamiaru napisać), trzeba być co najmniej ociężałym intelektualnie, żeby sądzić, że sugerowałem swoją wypowiedzią powód umieszczenia tej liczby w nicku.
@world: Brak ci słów, bo już nie masz do czego się przyczepić.
W czym problem? Kto jest według ciebie największym wrogiem Kościoła, oczywiście oprócz Putina?
W czym problem? Jak papież powiedział, że można go nazywać marksistą, to nie protestowałeś. Zwracam
Może chce żeby go wywalili.