Cześć motomirki. Przede mną zakup samochodu, i mam duży dylemat. Na auto chciałbym wydać 6,5tys pln + oprócz tego koszty instalacji gazowej, opłaty i tak dalej. Jest bardzo dużo aut które spełniają moje kryteria, kieruję się głównie tym, jak dany silnik znosi instalację gazową. Czy możecie podrzucić jakiś pomysł? Zależy mi na tym, żeby pojemność silnika nie przekraczała 2 litrów, żeby można było się wygodnie nim poruszać (nie jakiś mały p-----k pokroju czinkłaczento) i żeby nie psuło się zbyt często. Budżet ograniczony, więc nie dołożę 30k i nie kupię nic lepszego (✌゚∀゚)☞ #pytanie #kupautozmirko #motoryzacja #samochody
@PeteGlorious wiem że to nie 2.0 a najczęściej 2.5, ale latam 850tką 2.5L automat trasy i 20zł/100km mnie kosztuje, nie jest to ideał ekonomiczności, ale fajny kawał solidnego wozu dobrze doposażonego, polecam ;)
@PeteGlorious: miałem 2 lata temu Vectre B 1.8 16V (wersja 125 konna) i bardzo dobrze leciała na gazie, jeśli już się zdecydujesz na Vectre to omijaj silniki 1.6 (podobno chleją olej jak szalone) jeśli chcesz trochę więcej mocy to jest też wersja 2.0 16V (136 KM) raz miałem się okazję przejechać i też było ok. Zaleta 2.0 16V - spalanie niemal identyczne jak przy 125 konnym 1.8 a mocy trochę
@MotoKubaPL: nie mam na myśli nowego auta. Może być i 16 letnie. Ważne żeby było w dobrym stanie technicznym, a to jest chyba osiągalne? Ewentualnie 8k z już założoną instalacją.
@PeteGlorious: Audi A3 8L, A4 B5, Astra 2, Fabia, Golf 4, Passat B5, Bora, Renault Laguna 2, Megane 2, Peugeot 307. Tego jest cała masa, mozesz w sumie się określić co cię konkretnie kręci w motoryzacji ( ͡°͜ʖ͡°)
Mirki, właśnie spełniłem swoje mini marzenie. Pojechałem na Maderę, wstałem po 4 rano i przyjechałem na wschód słońca nad chmurami, a przy tym wcinam bułke z ogurkiem ʕ•ᴥ•ʔ #chwalesie #madera
Dodać opis stanowiska na które szukasz kandydata? Dodać widełki? Nieeee. Lepiej być atencjuszką i wrzucić swoje zdjęcie na połowę posta jakby to był instagram. Kobiety na prawde nie powinny robić w tej branży...
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link