Aktywne Wpisy

fsfdjf +407
nigdy nie zapomnę jak miałam kanałowe leczenie zęba i pan endodonta opierał na moim ramieniu swój bebzon. pomimo tego, że słyszałam jak mu kichy pracują to bardzo przyjemnie to wspominam bo byłam bardzo zestresowana a ten bebzon na ramieniu był ciepły i miękki i był takim trochę bebzonem wsparcia emocjonalnego

padzi +96

@tymeek: Gdzie?
Oczywiście. Przecież wiadomo, że to moderacja siłą zmusza użytkowników serwisu do pisania rzeczy niezgodnych z prawem. Oni nie chcą, ale muszą, bo moderacja nad nimi stała ( ͡
@a__s: Nie, moderacja przyzwala na tego typu akcje.
@a__s: Nie dotrą? Jeśli ktoś siedzi 8h w pracy jako moderator to jest w stanie przejrzeć niemal wszystkie popularne znaleziska - a na pewno te, które trafiają na główną. Zgłoszenia powinny jedynie pomagać w wyłapywaniu tych, które przemknęły się pod radarem,
@a__s: przecież wy nawet nie potraficie zająć jasnego stanowiska i oklamujecie użytkowników w sprawie swoich działań. Więc chyba coś nie halo
Za każdym razem, jak czytam takie tłumaczenia, to czuję jakby ktoś miał mnie za debila. Jak to jest, że ja wchodząc na wykop na godzinkę dziennie, ciągle widzę te treści, a moderacja nie?
1. Chyba nie masz świadomości ile dziennie dodawanych jest treści na Wykop. Samych linków do wykopaliska dodawanych jest ok 1000 dziennie. Policz do tego komentarze, wpisy, komentarze pod wpisami, linki powiązane - tu liczby są znacznie większe. Potrzebowalibyśmy armii moderatorów, by
A przydałoby się wyjście, bo często byłoby to znacznie szybsze i sprawniejsze niż przechodzenie przez zgłoszenia, których znaczna część może być dotyczyć rzeczy niezwiązanych.
@