Wpis z mikrobloga

@egocentryczka po cholere to różowe robią, w sensie ogólnie takie dzieła "sztuki" z tych pazurów to ja nie wiem. Prawda jest taka że faceci i tak na to nie zwracają uwagi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Djkudlaty: zwracają i to bardzo, sama znam takich którym się tipsy podobają, OK ich wybór niech sobie takich kobiet szukają z tipsami, ale mężczyźni najbardziej zwracają uwagę czy kobieta ma zadbane paznokcie i to jest moim zdanie spoko, tylko nie rozumiem po co wrzucać ręce oklejone sztucznym plastikiem na FB :/
  • Odpowiedz
K---a, kupila sobie wiec sa jej XD No i paznokcie dobrze zrobione fajnie wygladaja. Jak sie nie podoba to w-------l ze znajomych lol
Ale lepiej sie na wyoku wyzalic i liczyc na cud
  • Odpowiedz
@wetcat: tak, i te jeszcze w stanie jestem zrozumieć (niby reklama jak ktoś zajmjue się profesjonalnie) ale takie typu jakie sobie zrobiłam, jakie mi Ania, Kasia, Zosia zrobiła - chociaż nie służy to za reklamę tylko *&J wie po co to już zupełna tragedia - a często te paznokcie sa naprawdę paskudne do granic wytrzymałości bo ta przysłowiowa Kasia zrobila je ot tak, bo chciała spróbować jak wyjdzie, a nie
  • Odpowiedz
@Morituria: znam ten ból :( ja, jak mi się jeden złamie to wszystkie obcinam do jednej długości albo staram się je podregulować tak, żeby się nie rzucała ta różnica za bardzo w oczy czyli podpiłowywuję innego ratunku niestety nie ma :(
  • Odpowiedz
czy jeśli za dzieciaka przed tym jak mama ugotowała rosół na łapkach lubiłam się nimi bawić, to źle?

@Morituria: Mówią, że "dobre dziecko się byle czym zabawi", więc dobrze :D Co do paznokci to moja mama ma tak samo jak Ty i oprócz odżywek czy łykania witamin chyba niewiele da się zrobić, jej akurat nic nie pomaga.
  • Odpowiedz