jak mnie denerwuje jak #rozowepaski dodają na #fb zdjęcia dłoni z tipsami, z dopiskiem moje śliczne pazurki, no #!$%@?, ᕦ(òóˇ)ᕤ po pierwsze to nie jest śliczne, a po drugie, jakie to Twoje pazurki, jak to jest przyklejony kawałek plastiku pod którym swoją siedzibę mają miliony bakterii, a Twoje pazurki po ich ściągnięciu nie będą miały nic wspólnego z urokiem (╥﹏╥) #logikarozowychpaskow #gorzkiezale
@egocentryczka Ja całe życie miałam paskudne pazury,które się łatwo lamaly i je obgryzalam :( od roku kładę na nie żel, zapuścilam pod nim śliczne długie pazurki, które wg mnie wyglądają kobieco ale nie są przesadzone. Kiedyś o takich mogłam pomarzyć. Ważne,że mi się podobają :-)
@WhiteRaven12: W modzie damskiej zawsze jest to czego inne baby będą mogły nam zazdrościć: - szczupła figura - trzymam dietę, nie #!$%@? w nocy chipsów a w zamian biegam - długie, pomalowane paznokcie - patrz nie myje garów a ziemniaki obiera za mnie niebieski - długie włosy - procesy pielęgnacyjne trwają odpowiednio dłużej, ale mam na to czas, nie mam dziecka, ktore mi je wyrywa - opalenizna - (na szczescie ostatnio
@egocentryczka: szkoda tylko, że w pewnym momencie zawsze muszę o coś pierdyknąć i sobie połamać. Zazwyczaj mam wszystkie paznokcie innej długości xD Jest jakiś sposób na to?
@Morituria jest. Kup sobie odżywkę Eveline w Rossmanie. Po prostu mistrzostwo świata, w parę tygodni paznokcie się robią twarde i przestają się łamać, wszystkie moje koleżanki używają i ja też :-)
Kup sobie odżywkę Eveline w Rossmanie. Po prostu mistrzostwo świata, w parę tygodni paznokcie się robią twarde i przestają się łamać, wszystkie moje koleżanki używają i ja też
@anenya: @Morituria: tylko czesc tych odzywek Eveline zawiera substacje, ktore ta naprawde nie sa dobre dla paznokcia, a twardy robi sie nie z odzywienia, a poprzez reakcje obronna. Plus podobno przy oslabionych paznokciach pojawia sie bol i szczypanie. Warto o tym pamietac
@agaja: @Morituria: ta odżywka jest dobra, a nawet bardzo dobra, ale do pewnego momentu :/ po jakimś czasie przestaje działać i paznokcie są nawet brzydsze niż przed jej stosowaniem - sama kiedyś się zachwycałam nią a teraz, nie wiem czy sie coś popsuło w składzie czy jak, ale nie jest już taka dobra, poza tym, fakt jak płytka jest bardzo osłabiona to aż boli pod paznokciami jak się ją stosuje
@agaja tak wiem o tym, wiadomo, że wszystko trzeba rozważnie, ale powiem Ci że używam już od kilku lat i nic się nie dzieje złego. Dla mnie jest to jeden z najlepszych kosmetyków jakie zostały wymyślone :-)
@egocentryczka: sorry, nie doczytałam bo szybko na telefonie.Ja robię kilkutygodniowe, przyznaję od razu że bardziej z lenistwa niż z przestrzegania zaleceń :D ale to kolejna sytuacja, gdzie moje lenistwo się opłaca haha. Po bardzo długiej przerwie zaczynają mi się znów rozdwajać i łamać więc wtedy znów maluję przez jakiś czas aż stwardnieją i tak to się kręci :-)
@egocentryczka: maluję ze 2-3 tygodnie ale też nieregularnie bo mi się nie chce, co 2-3 dni, po tgodniu zmywam i maluję od nowa, znów ze 2-3, czasem 4 razy, poźniej robię przerwę na co najmniej miesiąc ale na ogół dłużej
Komentarz usunięty przez autora
- szczupła figura - trzymam dietę, nie #!$%@? w nocy chipsów a w zamian biegam
- długie, pomalowane paznokcie - patrz nie myje garów a ziemniaki obiera za mnie niebieski
- długie włosy - procesy pielęgnacyjne trwają odpowiednio dłużej, ale mam na to czas, nie mam dziecka, ktore mi je wyrywa
- opalenizna - (na szczescie ostatnio
@Morituria jest. Kup sobie odżywkę Eveline w Rossmanie. Po prostu mistrzostwo świata, w parę tygodni paznokcie się robią twarde i przestają się łamać, wszystkie moje koleżanki używają i ja też :-)
@anenya: @Morituria: tylko czesc tych odzywek Eveline zawiera substacje, ktore ta naprawde nie sa dobre dla paznokcia, a twardy robi sie nie z odzywienia, a poprzez reakcje obronna.
Plus podobno przy oslabionych paznokciach pojawia sie bol i szczypanie.
Warto o tym pamietac