Wpis z mikrobloga

@xetrov: mam laptop z i7 i od roku wykorzystuje go do pisania i przegladania internetu, raz obrabialem film i raz wlaczylem starą grę więc zdecydowanie wystarczy mi to co mam. Przeważył w MB czas pracy na baterii.
  • Odpowiedz
@rybak17: a no tak, zapomniałem o SSD tyle że to już od paru lat raczej standard, nie wyobrażam sobie współczesnego sprzętu bez SSD.

@armatoramator: to tym bardziej lepsza matryca by się przydała, chyba że masz podpięty pod coś no ale wtedy znika sens mobilności Makówki.
  • Odpowiedz
"EEHEHE MAKBUK TO CHYBA GEJ CO NIE? HE HE A W STARBAKSIE JUZ BYLES? A RODZICOM POWIEDZIALES? JAK TAM KROSFIT, CO TAM PRAWO SIE STUDIUJE NIE?"

wezcie sie w leb jebnijcie i zajmijcie swoimi sprawami na swoich asusach

@armatoramator
a lapka gratuluje, jesli to pierwszy mak to pewnie bedziesz bardzo zadowolony
  • Odpowiedz
@Konto_Wykopka: raczej powinnaś go przywitać w świecie ludzi, którzy mają mocno przeplacone sprzęty, które wydajnością nie są w stanie dogonić ultrabookow o podobnej, a nawet mniejszej cenie
  • Odpowiedz
@murgal: tylko różnicy pomiędzy normalnym SSD a tym na PCI-E zwykły user nawet nie zauważy, a żeby nie zobaczyć różnicy w matrycy to trzeba zamknąć oczy i nie otwierać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiem że z dyskiem nie miał wyboru więc to nie jego decyzja ale i tak trudno mi sobie wyobrazić nowego maka bez porządnego ekranu, to trochę jakby kupić Della bez NBD czy kabriolet
  • Odpowiedz