@POSTER: Zablokowali rejestracje bo było zbyt duże zainteresowanie. Nic nie tracicie, na chwilę obecną produkcja niegrywalna, z gry survival gracze robią PVP, a polaczki robią syf na czacie.
@POSTER: @only: siema, coś się zmieniło odnośnie rejestracji? Nie ukrywam, że jestem zainteresowany grą, ale podobnież bardzo ciężko dostać key w swoje ręce. Macie tam swoje konta? Gracie? #rust
@Razr: Od bodajże wczoraj praktycznie niemożliwe jest dostanie dostępu. Oddałbym swoje, ale nie ma możliwości zmiany hasła, a używam go jeszcze w kilku miejscach.
@Razr: Zmienia, bystry chopek jesteś. Na PW poszedł login i hasło, jeśli możesz to nic nie zmieniaj i nie przekazuj nikomu danych. Przez 2 tygodnie mnie nie będzie więc możesz korzystać.
@POSTER: hej, nadal grasz w tę grę? Jeśli nie - byłaby szansa, byś podał haslo do konta mojemu człowiekowi? ;) bo jednak samemu to łatwo zginąć, a on też szuka sposobu, jakby pograć choć przez parę dni ;)
Czy w czasach okazyjnych promocji, gdzie gry z najlepszej półki na takim steamie złapiesz za mniej niż stówkę albo istnienia platform pokroju Eneba albo G2a, łby szczycą się, że piracą gry?
#rust #gry #minecraft #survival #warz #dontstarve #mmo
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora