Wpis z mikrobloga

Postanowiłem się sprzedać, będę pieprzonym handlowcem, poszukiwałem dłuższą chwilę pracy i patrząc na rynek chyba tylko w handlu da się jakoś sensownie zarobić, duma cierpi, nogi będą cierpieć od z-----------a a gardło mi w końcu wysiądzie na zawsze ale co tam, wyjazd do Tajlandii z nieba nie spadnie a robić za 2/3 tysiące, to jakby ktoś mi w twarz napluł.

Życzcie mi szczęścia, mam nadzieję, że nie zejdę na zawał.

#oswiadczenie #pracbaza #jestehandlowce
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Raging: kisnę zawsze z takich cwaniaczków handlowców, co są przekonani, że oni to by i mleko mleczarzowi sprzedali, marynarka z H&M xDD i zgrywa taki wilka z wall street xDDDDDDD
Przekonani, że kiedyś ten wymarzony milion zarobią, nakręcają się przemowami Grzesiaka i poznają tajniki NLP xDXD
Co zaśmiane, to moje :D
  • Odpowiedz
@Raging: ja teraz handluje paczkami. :) pośrednik przy przesyłkach kurierskich. Ale rozmowy sprzedażowe to wszędzie tak samo wyglądają.

@Swiatek7: też mnie bawią tacy handlowcy. Znam trzech takich, co to nie oni. Wiecznie na dlugach. Wydatki rozdmuchane do oporu, ale trzeba się pokazać.
  • Odpowiedz
@Swiatek7: No może i ty kiśniesz z nich a oni kisną z Ciebie bo zarabiają dobrą kasę i nie patrzą na to co o nich ktoś myśli tylko rozwalają gruby hajs na co tam tylko chcą, znam osobiście takie osoby które pracują w handlu ładne parę lat i zarabiają więcej niż przysłowiowy wykopowy informatyk ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Osobiście mam inne podejście, raczej chodzi mi o
  • Odpowiedz
Dopóki nie usłyszysz trzy razy nie to ciśniesz dalej aż pacjent sam się przekona do tego, żeby kupić coś co mu zupełnie niepotrzebne ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Raging: nie mówiąc już o tym jaka to jest kompletna bzdura. Taki wspaniały jesteś, każdego jesteś w stanie zmanipulować, bo co to nie ty - z takich handlowców właśnie kisnę :D
  • Odpowiedz